Tomáš Šuhajda Rôzne

TOP 3: Letné akcie v okolí, ktoré nás ešte len čakajú a kde sa možno schuti najesť

V Humennom alebo v susedných mestách si ešte do konca tohto leta môžete parádne pochutiť na zaujímavých akciách. Prinášame vám našu výberovú trojku.

Ilustračný obrázok k článku TOP 3: Letné akcie v okolí, ktoré nás ešte len čakajú a kde sa možno schuti najesť
Zdroj: Dnes24.sk

Humenné: 27. Humenký jarmok

V dňoch 11. až 13. augusta sa v našom meste uskutoční 27. Humenský jarmok. Jeho súčasťou budú, ako inak, aj stánky s občerstvením, otvorené počas všetkých jarmočných dní od 8.00 h. do 22.00 h. Tradičné pochúťky, ktoré k jarmoku patria, nájdete ako zvyčajne v druhej časti Gorkého ulice. Bližšie informácie o blížiacom sa jarmoku nájdete v článku Už sa to blíži: Zaujímavé informácie o Humenskom jarmoku a jeho lákadlách!

Snina: Zemplín fest

Ďalší diel pivno-gurmánskeho festivalu Zemplín fest sa odohrá v dňoch 12. až 14. augusta v Snine na námestí. Ochutnať tam budete môcť viac ako 50 druhov pív, ku ktorým neodmysliteľne patrí aj dobré jedlo. Chýbať tak nebudú stánky so všakovakými grilovanými dobrotami ako sú klobásy, koleno, špízy, cigánska… Alebo vsadíte na fajnový guľáš. Mladšie ročníky možno uprednostnia langoše, trdelníky či rôzne sladké maškrty.

Michalovce: Zemplínski holubki

Zemplínski holubki – súťaž spojená s ochutnávkou, sa ako súčasť Zemplínskeho jarmoku uskutoční 20. augusta v Michalovciach. Holubky, tradičné zemplínske jedlo, ulahodia nejednému našincovi. Súťaž bude prebiehať pod kontrolou poroty, no nebude chýbať ani udelenie diváckej ceny. Návštevníci – diváci obdržia hlasovacie žetóny a do hlasovacej urny vhodia žetón s číslom súťažného družstva, ktoré podľa ich hodnotenia pripravilo najchutnejšie holubky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM