Rôzne

Tomi "Kid" Kovács vyzývateľom v Humennom: Známy je jeho prvý súper

Najúspešnejšiemu slovenskému boxerovi sa na 24 hodín stane z 19. na 20. júla nočným prebývaním mesto Humenné, kde si priamo na námestí pred obchodným domom Triada postaví svoj víťazný ring. Známy je už aj jeho prvý súper.

Ilustračný obrázok k článku Tomi "Kid" Kovács vyzývateľom v Humennom: Známy je jeho prvý súper
Zdroj: Dnes24.sk

Na toto mesto sa skutočne teším

„Na Humenné sa skutočne teším. Tak ako v každom z miest kde sme už boli a budeme, vyzývame každého športovca či nešportovca aby sa pripojil k nášmu maratónu. Boxujeme od poobedia a počas celej noci, takže kto bude mať výdrž zostať s nami až do konca je na našom maratóne vítaný. Môže si vyskúšať aké to je stáť v ringu a kto bude veľmi odvážny môže sa pustiť do jedného z nás,“ vyslovil Tomi Kid.

Jeho prvý súper

„Celý náš pobyt v Humennom bude aj o poriadnej zábave. Rukavice navliekame v každom meste našim hosťom, ktorí sa odvážne púšťajú do boja s Tomim. Tentokrát sa nám podarilo nájsť súpera, ktorý má však aj od športu samotného, nie to ešte boxu, naozaj ďaleko. V piatok teda privítame v ringu Folklórny súbor Chemlon Humenné. Ľudové tradície, piesne a tance verzus box, to sme tu ešte skutočne nemali,“ uviedla manažérka marketingu Tomi Kid teamu Petra Bohuslavská.

„Už som boxoval s kadekým, ale moji najbližší súperi budú mojou premiérou. Našťastie výzvy mám rád a takéto netradičné o to viac. Chlapci sa nemusia samozrejme ničoho obávať ale verím, že si do našej pästiarskej výmeny nechajú svoje valašky odložené mimo ring,“ vyjadril sa Tomi úsmevne.

Jeho ďalšieho a skutočného súpera však bude hľadať priamo medzi vami OC Triada. Výzva už čoskoro!

Video: Tomi Kid vs Sajfa, zdroj: Youtube.com

Tomi "Kid" Kovács vyzývateľom v Humennom: Známy je jeho prvý súper
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM