Marcel Mojžiš Krimi

Tínedžerka na dedine čelila šokujúcemu dianiu: Mladík jej ku krku priložil nôž a žiadal sex!

Podľa polície mladý muž (21) ku krku tínedžerky (16) priložil nôž s tým, že chce sex, následne uvedené slová zopakoval ešte niekoľkokrát!

Ilustračný obrázok k článku Tínedžerka na dedine čelila šokujúcemu dianiu: Mladík jej ku krku priložil nôž a žiadal sex!
Zdroj: TASR

Podľa polície vyšetrovateľ vzniesol v utorok obvinenie za zločin vydierania mladíkovi (21) zo Sačurova, okr. Vranov nad Topľou.

V pondelok krátko pred 20:00 h prechádzalo Ul. Osloboditeľov v Sačurove 16-ročné miestne dievča. „Keď dievča zbadalo, že za ním ide obvinený, začalo utekať, avšak na moste ju obvinený dobehol a chytil za rameno. Následne jej ku krku priložil nôž s tým, že na jej otázky, či chce peniaze alebo cigarety odpovedal, že chce sex, čo poškodená odmietla. Potom ako uvedenú požiadavku zopakoval ešte niekoľkokrát, začala kričať o pomoc. Keď jej povedal, aby bola ticho, súhlasila s podmienkou, že odloží nôž, čo aj urobil,“ povedal policajný hovorca Daniel Džobanik.

Tínedžerka podľa polície vzápätí využila to, že už jej mladík nehrozí nožom, vytrhla sa z jeho zovretia a utiekla mu. „Obvinený ju už neprenasledoval a odišiel preč. Dievča neutrpelo žiadne zranenia. Policajti muža nasledujúci deň zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Na obvineného vyšetrovateľ spracoval podnet na väzobné stíhanie,“ informoval hovorca polície.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM