Tomáš Šuhajda Krimi

Tínedžeri (16 a 17) ukradli peniaze, keksíky aj alkohol: Ten si dali ďalší dvaja, obvinení sú všetci

Dvaja mladíci (16 a 17) sa vlámali do rodinného domu, ktorý je prepojený s pohostinstvom. V dome nič cenné nenašli, a tak pokračovali v pohostinstve. Obvinení sú však aj ďalší dvaja.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri (16 a 17)  ukradli peniaze, keksíky aj alkohol: Ten si dali ďalší dvaja, obvinení sú všetci
Zdroj: Policajný zbor SR

K udalosti došlo v osade Podskalka. Z prečinu krádeže a prečinu porušovania domovej slobody obvinila polícia dvoch miestnych chlapcov vo veku 16 a 17 rokov .

„Obvinení sa do domu dostali cez balkónové dvere, ktoré rozbili. Dom prehľadali ale nič cenné nenašli a tak vylomili dvere vedúce do pohostinstva. Odtiaľ odniesli alkoholické nápoje, potravinárske oleje, rôzne keksíky, žuvačky a finančnú hotovosť,“ informovala Humenné24 krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Obvinení aj ďalší dvaja

Podľa slov Migaľovej boli v súvislosti s krádežou obvinení aj ďalší dvaja Podskalčania (16 a 20 rokov) a to z prečinu podielnictva, nakoľko konzumovali ukradnutý alkohol, pričom vedeli, že ide o vec, ktorá bola získaná trestným činom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM