Tomáš Šuhajda Rôzne

Talentovaná speváčka z Humenného, Stefi (21): Po strednej sa naplno začala venovať hudbe a toto je jej sen

V najnovšom diele od Mafia Corner hviezdi mladá humenská speváčka Stefi. Hodiny gitary začala navštevovať už od svojich siedmich rokov, prešla si divadlom i tancom a... Prišla na to, že práve spev je to pravé, čo chce v živote robiť.

Ilustračný obrázok k článku Talentovaná speváčka z Humenného, Stefi (21): Po strednej sa naplno začala venovať hudbe a toto je jej sen
Zdroj: Dnes24.sk

Keď svetlo sveta uzrel nový klip od Mafie Corner Holubička, na ktorom spolupracoval Mike s mladou speváčkou Stefi, objavili sa v reakciách na talentovanú Humenčanku samé chvály. Stefi, skutočným menom Štefánia Šalatová, má len 21, vyštudovala tu miestnu Strednú pedagogickú a sociálnu akadémiu. Od 16 sa venuje len hudbe a to profesionálne.

„K hudbe som bola vedená odmalička. Od siedmich rokov som navštevovala súkromné hodiny gitary, Centrum voľného času Dúha, Základnú umeleckú školu, súkromné základné umelecké školy. Začalo to všetko hudobnými nástrojmi. Pokračovalo to divadlom a tancom. Neskôr som však prišla na to, že spev je to pravé,“ hovorí Stefi, ktorá sa pred rokom presťahovala do hlavného mesta.

V najbližších plánoch má produkciu vlastných pesničiek. A kam by to až chcela dotiahnuť? „Najviac sa budem tešiť z toho, ak moja hudba bude mať poslucháčov,“ reaguje skromne talentovaná speváčka.

V hudbe nemá žiadny konkrétny vzor. „Vzorom mi je každý, kto niečo hlavne v tom svetovom hudobnom priemysle dokázal. Momentálne ma zaujala produkcia (hudba, klipy) anglického projektu Clean Bandit. Podobným smerom by som sa možno chcela uberať, lebo na Slovensku je málo tanečnej hudby,“ prezradila svoje zámery Stefi.

Ako sa dostala k spolupráci s Mafiou Corner? S Mike-om sa poznali už dlhší čas, o spolupráci ale reč predtým nebola. „Neskôr sme prišli na to, že máme dosť podobný uletený štýl. V mnohom sme sa zhodli. Mike mi najprv navrhoval inú pesničku, ale keď sme počuli Holubičku, vedeli sme, že to je to, čo chceme robiť,“ ozrejmila začiatok zrodu tejto spolupráce mladá Humenčanka.

Kariéru Stefi môžete sledovať aj na jej facebooku.

foto: archív ŠŠ

Mafia Corner & Stefi - Holubička
1
Galéria
Mladá a talentovaná Humenčanka Stefi
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM