Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Takto si ľudia užívajú Zemplínsku šíravu: OBRÁZKY, z ktorých srší letná pohoda

Na Šírave vládne pravá letná pohoda. Teplé počasie láka ľudí k vodám zemplínskeho mora, kde sa ochladzujú a užívajú si leto. Boli sme sa na to pozrieť.

Ilustračný obrázok k článku Takto si ľudia užívajú Zemplínsku šíravu: OBRÁZKY, z ktorých srší letná pohoda
15
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

S fotoaparátom v ruke sme navštívili dva najznámejšie rekreačné strediská Zemplínskej šíravy – Lúč a Kamenec. Prinášame vám zábery priamo z horúcich brehov zemplínskeho mora.

V stane i na skútri

Ako sme už spomenuli, vybrali sme sa aj na rekreačné stredisko Kamenec, ktoré je známe predovšetkým svojím nočným životom a diskotékami. Hovorí sa, že na Kamenci to žije vždy. Bazény tam bývajú plné a podobne aj nočné podniky. Hlavne mladí ľudia si sem chodievajú radi užiť leto.

Počas dňa sme objektívom zachytili rekreantov rovno pri pláži. Niektorí si to namierili blízko k vode a vybrali si pre relax vodné skútre. Iní zase len tak leňošili v tráve, či stanovali. Na Kamenci sa môžete aj odfotografovať pri pieskových sochách neďaleko móla pri pláži hotela Glamour. Materiál je prispôsobený na to, aby vydržali do konca leta.

Relax na lodi

V ďalšom obľúbenom stredisku, na slnečnom Lúči, pri našom príchode práve odplávala výletná loď s rekreantmi. Iní návštevníci si požičali vodné bicykle. Ak sa neradi kúpete, nájdete tam aj priestor na prechádzku ako mnohé rodiny s deťmi, ktoré sme na mieste stretli. Najmladší sa vyšantili na detských preliezkach a dospelí sa schladili pri nápojoch.

Letné obrázky, ktoré sme našim objektívom zaznamenali v rekreačných strediskách Kamenec a Lúč, si môžete pozrieť v našej priloženej fotogalérii..

Našim OBJEKTÍVOM: Aha, ako si ľudia užívajú letné radovánky na Šírave
15
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM