Rôzne

Takéto atraktívne podujatia prebehnú v Humennom: Pozrite si, čo sa u nás chystá...

Uskutočnia sa už v týchto dňoch a je dobré o nich vedieť vopred. Možno totiž zlákajú aj vás. Prinášame vám naše tipy na zaujímavé akcie v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Takéto atraktívne podujatia prebehnú v Humennom: Pozrite si, čo sa u nás chystá...
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Pavel Hirax Baričák

V utorok sa v divadelnej sále Domu kultúry uskutoční motivačná prednáška autora úspešných kníh Pavla Hiraxa Baričáka. Zameria sa v nej na vzťahy, neveru, žiarlenie, rozchod, strachy, prítomný okamih, sebaprijatie, odpustenia sebe a iným, spoznanie sa, zrkadlenia sa s rodičmi, výchovu zameranú na rešpektovanie detskej duše a určovania hraníc nemocenským prístupom, odbúrania depresívnych stavov, riešenia krízových situácií, „prečo si človek priťahuje nedobrého partnera“, zbavenia sa blokov a úzkostí z detstva… Hudobným hosťom bude Michal Kulich. Začiatok o 18:00 hod.

Štvrtok: Nočná hra

Z ponuky Kina Fajn vyberáme pre tento týždeň americkú čiernu komédiu s názvom Čierna hra. Dávajú ju vo štvrtok o 19:30 hod., ale aj v sobotu v rovnakom čase. Popis: Každý týždeň Max a Annie organizujú zábavný „herný“ večer. Maxov charizmatický brat Brooks však pripraví tentoraz hru, akú ešte nezažili – riešenie záhadnej vraždy, pričom nezabudne ani na falošných gangstrov a federálnych agentov. Takže aj Brooksov únos je súčasťou hry… alebo nie? Keď sa šesť súťažechtivých hráčov rozhodne vyriešiť prípad a vyhrať HRU, postupne zistia, že ani táto „hra“, ani Brooks, nie sú úplne tými, čo si mysleli. Počas jednej chaotickej noci sa priatelia ocitnú až po uši v deji a každé nové zistenie obráti ich situáciu hore nohami. HRA nemá pravidlá, ani body a hráči netušia, kto ju ešte zdieľa s nimi…

Sobota: Birthday Party

Jedna z najznámejších slovenských dídžejok LayDee Sue zavíta do Humenného so svojou Birthday Party, pričom v Arena Night Clube oslávi spolu s návštevníkmi klubu svoje 25. narodeniny. Medzi hosťami nebudú chýbať MANENE (CZ), Dj Robin & Bongoman Elizz či Dj Thobias. Začiatok o 22:00 hod.

Sobota/nedeľa: Štvrťfinále

Hokejisti MHK Humenné prehrali v úvodnom štvrťfinálovom zápase play-off na ľade HC DYNAMAX 96 Nitra 4:2 z pohľadu domácich a tak budú musieť otáčať. Druhý zápas na humenskom ľade sa uskutoční v sobotu o 17:30 hod. Prípadný tretí rozhodujúci, v ktorý veria zaiste všetci fanúšikovia, sa odohrá už o deň neskôr opäť na humenskom ľade a teda v nedeľu o 17:30 hod. Držíme prsty!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM