Ivana Herková Rôzne

Svet IT v kocke

Spolu s portálom IT24.sk vám opäť prinášame čerstvé novinky z oblasti informačných technológií.

Viete, ktorý antivírus je pre váš počítač ten najlepší? Je to program Norton alebo najrozšírenejší free software Avast! Free Antivirus? V rebríčku, ktorý vám prinášame prostredníctvom portálu IT24.sk, nájdete TOP 10 antivírusových programov na trhu.

Ak chcete zažiť atmosféru kina vo vašej obývačke, určite siahnite po novom Blu-ray prehrávači Sony BDP-S185, ktorý v sebe ukrýva jednoduché ovládanie, štýlový kompaktný dizajn, USB rozhranie a prepojenie s internetom, vďaka ktorému si môžete vytvoriť vlastný program cez Sony Entertainment Network. Samozrejmosťou je aj Full HD. Len pukance si musíte pripraviť sami :-)

Ste návrhári a potrebujete program na tvorbu komplexných strojárskych produktov? Predstavujeme vám program SolidWorks, ktorý disponuje funkciami umožňujúcimi zvýšenie efektivity tvorby a testovania produktu bez nutnosti výroby prototypu. Program prináša inovácie v oblasti plynulejšieho navrhovania, možnosti zmrazenia, výpočte ceny, kompatibility s CNC výrobou a tiež podprogrami ako 3D Via a Circuit Works.

Portál www.it24.sk, vaša pravidelná dávka čerstvých informácií zo sveta IT.

Zdroj: IT24.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM