Rôzne

Švejkove pivné dni či Piknik v parku. TOP akcie mesta v prvom polroku 2017!

Humenné oslavuje v tomto roku 700. výročie prvej písomnej zmienky. A v pláne je aj nemálo podujatí. Na čo sa napríklad môžete tešiť už v prvom polroku?

Ilustračný obrázok k článku Švejkove pivné dni či Piknik v parku. TOP akcie mesta v prvom polroku 2017!
Zdroj: Dnes24.sk

Humenská radnica zverejnila kalendár kultúrnych a športových akcií na prvý polrok 2017, ktoré organizuje Mesto v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom, športovými klubmi či základnými umeleckými školami. Vybrali sme niektoré z nich, ktoré považujeme za tie najzaujímavejšie. Aj na toto sa môžete tešiť počas najbližších mesiacov:

Ani tento rok nebude v Humennom chýbať séria podujatí s názvom Humenská hudobná jar. A v rámci jej prvého podujatia, ktoré sa bude konať 26. apríla, sa predstaví klavírny virtuóz Richard Rikkon.

Prvého mája je tradične na programe Stavanie mája a s tým spojené prvomájové oslavy. O pár dní na to, od 5. do 7. mája, už bude Humenné žiť Švejkovými pivnými dňami, ktoré sa v našom meste konajú od roku 2014. Pôjde teda o ich 4. ročník.

Presúvame sa do 28. mája. Nádvorím humenského kaštieľa sa v tento deň bude šíriť komorná hudba a tanec. 4. jún bude patriť všetkým deťom, na pláne sú oslavy Medzinárodného dňa detí.

18. júna štartuje séria podujatí Kultúrne leto no a 25. júna môžete čakať jednu novinku. Akciu s názvom Piknik v parku. Vychutnať si budete môcť promenádny koncert študentov a Múzabandu. Po ňom budú na veľkom plátne premietané historické obrazy mesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM