Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto Slovenska? Humenné dosiahlo krásny výsledok!

Po niekoľkomesačnom boji sa dostavil veľmi slušný výsledok. Vieme, ako dopadlo Humenné v boji o najkrajšie mesto Slovenska.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto Slovenska? Humenné dosiahlo krásny výsledok!
Zdroj: Dnes24.sk

Sedem mesiacov verejnosť hlasovala na internetovom portáli Slovakregion v súťaži Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2016. A Humenné sa veru vôbec nemusí hanbiť. Práve naopak.

Po vcelku úspešnom minulom roku, keď naše mesto atakovalo prvú dvadsiatku a napokon obsadilo 21. miesto, tento rok túto métu už pokorilo. Definitívne výsledky tohtoročnej súťaže sú už známe a môžeme hovoriť o krásnom úspechu.

Podľa výsledkov hlasovania sa stalo Humenné v poradí 18. najkrajším mestom na Slovensku za rok 2016. A to v konkurencii 140 miest z celého Slovenska.

Čo samotný vrchol rebríčka? Víťazom hlasovacej súťaže sa stala Spišská Nová Ves, druhú priečku obsadila Levoča, bronzová patrí Bardejovu. Na štvrtom mieste sa ocitol Púchov a top päťku najkrajších miest uzatvára minuloročný víťaz Prievidza. Oficiálne verejné odovzdávanie cien sa bude konať v januári 2017 vo Výstavisku Incheba v Bratislave.

Prečítajte si tiež: TOP 10 najkrajších miest a obcí Slovenska: Ako dopadla vaša domovina?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM