Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto finišuje: Humenné má nakročené k vynikajúcemu výsledku!

Už len niekoľko dní zostáva do ukončenia hlasovania o najkrajšie mesto na Slovensku. A Humenné má nakročené k naozaj vynikajúcemu výsledku!

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto finišuje: Humenné má nakročené k vynikajúcemu výsledku!
Zdroj: Dnes24.sk

Vlani nám prvá dvadsiatka ušla len o chlp. Tentoraz to ale vyzerá nádejne. Reč je o 8. ročníku súťaže o najkrajšie mesto Slovenska, ktorú vyhlasuje internetový portál Slovakregion.

Súťaž odštartovala prvého apríla 2016 a hlasovať je možné do 31. októbra. Veľa času už nezostáva a my sme sa v tejto záverečnej fáze pozreli, ako sa darí nášmu mestu.

Aktuálny stav

V roku 2015 obsadilo Humenné 21. priečku, pričom oproti roku 2014 si výrazne polepšilo, keďže vtedy skončilo až 135. Je tu rok 2016 a do konca hlasovania zostáva len niekoľko dní. A Humenné figuruje v TOP dvadsiatke! Aktuálne sa totiž nachádza na vynikajúcom 17. mieste.

Prvá priečka aktuálne patrí Spišskej Novej Vsi, za ňou sa nachádza Levoča a prvú trojicu uzatvára mesto Bardejov. Poradie je však predbežné a môže sa ešte stále meniť.

FOTO: 10 miest v Humennom, ktoré sa rozhodne oplatí navštíviť
10
Galéria
Zdroj: TASR

Ako hlasovať

Zahlasovať za naše alebo aj iné mesto môžete aj vy prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Hlasovať za to isté mesto je možné maximálne jedenkrát za hodinu. Zvíťazí to, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Výsledky budú zverejnené 5. novembra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM