Tlačové správy

SÚŤAŽ: Myslite aj vy ekologicky a vyhrajte a auto VW e-up! na pol roka zadarmo

Myslieť a konať ekologicky je v prvom rade nezištné, no pre tento raz môžete byť za svoje presvedčenie odmenený. Stačí totiž nakúpiť v sieti predajní Expert Elektro akýkoľvek ekologický výrobok značky Bosch, zaregistrovať sa do súťaže a môžete vyhrať množstvo zaujímavých cien. A nielen to!

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Myslite aj vy ekologicky a vyhrajte a auto VW e-up! na pol roka zadarmo
Zdroj: Dnes24.sk

„V Expert Elektro sme veľkými fanúšikmi zelenej budúcnosti. Preto sme sa rozhodli podporiť túto myšlienku a vyzvať našich zákazníkov, aby tiež prispeli k ochrane prostredia a trvalo udržateľnému rozvoju,“ povedal Miroslav Šaškievič, obchodný manažér siete Expert Elektro na Slovensku. „Zorganizovali sme preto pre nich súťaž o ekologické auto Volkswagen e-up! na pol roka zadarmo, ako aj o množstvo ďalších cien. Veríme totiž, že aj výmenou obyčajného spotrebiča za úspornejší, môže každý tak trocha prispieť k lepšej budúcnosti a navyše môže aj ušetriť,“ dodal Šaškievič.

Ako sa zapojiť?

Princíp súťaže je jednoduchý. Každý zákazník, ktorý nakúpi akýkoľvek výrobok značky Bosch, sa môže zaregistrovať do súťaže na doméne www.vyhrajsexpertom.sk. Na uvedenom webe je potrebné zaregistrovať svoj paragon, pričom výherca sa bude žrebovať až po skončení súťaže. Tá trvá od 13. novembra 2014 do 31. decembra 2014.

Hlavnou cenou je ekologický automobil Volkswagen e-up! na pol roka zadarmo. Zástupcovia Expert Elektro vyžrebujú tiež 2 výhercov ponorného mixéru MSM6700, 10 výhercov termo hrnčeka Bosch a 500 výhercov hrnčeka Tassimo. Garantovaná výhra pre všetkých zákazníkov kupujúcich ekologické výrobky značky Bosch je 5 %-ná zľava na ďalší nákup počas trvania súťaže, ktorá zákazníkovi príde na registračný e-mail.

Ako môžete prispieť k zelenej budúcnosti, resp. trvalo udržateľnému rozvoju?

Na Slovensku je povinnosťou výrobcov uvádzať energetickú triedu spotrebiču na štítkoch, ktoré môžete zvyčajne nájsť na prednej alebo vrchnej časti výrobku tak, aby bol zreteľne viditeľný. Takto označené musia byť spotrebiče bielej techniky, svietidlá, klimatizácie či tepelné čerpadlá na vykurovanie priestorov. Štítky majú za úlohu uvádzať informácie o spotrebe elektrickej energie a iných zdrojov počas používania spotrebiču. Dnes sa stupnica energetickej úspornosti uvádza v rozmedzí od D (najmenej úsporná) až po A+++ (najúspornejšia), pričom každé „+“ znamená úsporu ďalších 10 %. „Podstatnú úsporu môžete tiež dosiahnuť aj výmenou klasickej 40 W žiarovky za úspornú LED žiarovku. Hoci kúpna cena jednej LED žiarovky je o niečo vyššia než cena klasickej žiarovky, investícia sa vám vráti už onedlho,“ hovorí Miroslav Šaškievič, obchodný manažér siete Expert Elektro na Slovensku.

Ekologický automobil Volkswagen e-up!

Automobil Volkswagen e-up!, ktorý je vyrábaný v bratislavskom závode Volkswagen, sa od sériovej verzie odlišuje použitím elektromotora s maximálnym výkonom 60 kW (82 k) a krútiacim momentom 210 Nm. Vďaka nemu dokáže toto 1 185 kilogramov vážiace vozidlo akcelerovať na stovku za 14 sekúnd, pričom maximálna rýchlosť, ktorú dosiahne, sa zastaví na 135 km/h.
O dojazd 150 kilometrov na plné nabitie sa stará integrovaná Li-Ion batéria s kapacitou 18,7 kWh. Volkswagen e-up! je možné „dotankovať“ vďaka rychlonabíjačke už za 30 minút.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM