Rôzne

SÚHRN TÝŽDŇA: Pozrite si 5 najklikanejších článkov v jednom balíku

Poobhliadnite sa spolu s nami za končiacim sa ďalším marcovým týždňom. V jednom balíku vám prinášame päticu najklikanejších článkov nášho portálu.

Ilustračný obrázok k článku SÚHRN TÝŽDŇA: Pozrite si 5 najklikanejších článkov v jednom balíku
Zdroj: Dnes24.sk

Radnica hľadá posily

Hľadáte si prácu alebo rozmýšľate o zmene a malo by to byť v Humennom? Nasledujúce riadky by v takom prípade nemali ujsť vašej pozornosti. Takéto ponuky zverejnila radnica.

Zrazila ho dodávka?

Mladík podľa polície oznámil, že pri ceste pod bytovkou v Humennom leží zranený človek. Na miesto následne dorazili muži zákona i záchranka. Viac sa dočítate tu.

Unikátna krížová cesta

Prvé podujatie tohto druhu v Humennom. Sála Domu kultúry bola dejiskom unikátnej hranej pobožnosti krížovej cesty. Jej súčasťou bolo tieňové divadlo. Plná sála, more horiacich sviečok. Pozrite si foto.

Viete, čo sa v nej píše?

Humenné oslavuje v tomto roku 700. výročie prvej písomnej zmienky o meste. Viete však, čo sa to v nej vlastne píše? Nazrite s nami na malú chvíľku do histórie.

Opravy regionálnych ciest

Prešovský samosprávny kraj (PSK) plánuje v roku 2017 zrekonštruovať 30 havarijných úsekov na cestách II. a III. triedy a to za vyše 3,2 milióna eur. A tieto úseky v Humenskom okrese sa dočkajú opravy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM