Rôzne

Sú zaujímavé a bola by škoda ich nezažiť: Takéto lákadlá sú pripravené v Humennom

Sú naozaj zaujímavé a odporúčame ich zažiť na vlastné oči. Naša redakcia pre vás vybrala rovných 6 tipov na lákavé akcie v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Sú zaujímavé a bola by škoda ich nezažiť: Takéto lákadlá sú pripravené v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Tlmočník

V utorok o 19:30 hod. dávajú v Kine Fajn očakávanú snímku Tlmočník a na tomto slovensko-česko-rakúskom filme kooperovala ako výkonná producentka aj rodená Humenčanka Mirka. Viac o tom sa dočítate tu.

Štvrtok: Karpatská kraslica

V tento deň sa vo Vihorlatskom múzeu o 15:00 hod. uskutoční vernisáž 26. ročníka Karpatskej kraslice. Spojená bude s vyhodnotením súťaže a burzou kraslíc. Podrobnosti nájdete v článku Karpatská kraslica štartuje už onedlho: Na tieto zaujímavosti sa môžete tešiť!

Štvrtok: Okresný špitál

K Medzinárodnému dňu žien sa v Dome kultúry odohrá divadelné predstavenie s názvom Okresný špitál v podaní Divadla Alexandra Duchnoviča v Prešove. Začiatok o 18:00 hod. Popis: Človek sa nenazdá a zrazu zistí, v akom marazme žije. Nápadne to pripomína blázinec. Má iba dve možnosti: splynúť s prostredím alebo sa pokúsiť dostať von. Je niekoľko ciest: zmena identity, emigrácia, a keď nie reálna, tak aspoň do svojho vnútra. Možnosť odmietnuť život je východiskom, no nie práve najpríjemnejším. Umrieť na starobu je síce prirodzené, ale kto by tak dlho čakal. Revolúcia? Možno, ale má zmysel revolúcia v blázinci? Autor ústami Williama tvrdí: „Ja píšem, a nech rozmýšľajú tí, čo budú čítať!“

Piatok: Latino párty

Ak sa na koniec pracovného týždňa budete chcieť vytancovať, jednou z možností pre vás bude aj Latino párty (od 22:00 hod.) v Arena Night Clube. Zažiť môžete tanečnú šou v podaní Jose Garcia a jeho Dance Company. Okrem toho sa môžete tešiť na latino/samba tanečnice, brazílsku bubnovú šou BATUKADA či na latino tanečnú školu a animáciu.

Sobota: Pink Floyd Revival

V sobotu od 20:00 hod. je v Nostalgia Music Pube na programe koncert Pink Floyd – Pigs On the Wing Revival. Ako už z názvu vyplýva, pôjde o re-make najpredávanejšieho albumu všetkých čias v podobe, v akej bola možnosť vypočuť si ho naživo na svetovom turné Pink Floydu v roku 1974…

Sobota: Semifinále play-off

Hokejisti MHK Humenné zvíťazili v prvom semifinálovom zápase na ľade Liptovského Mikuláša „B“ v pomere 8:4 z pohľadu hostí a druhý duel je na programe v Humennom v sobotu so začiatkom o 17:30 hod. Spečatia naši postup do finále? Ak by zaváhali, rozhodujúci tretí duel by sa odohral na rovnakom mieste a s rovnakým časom úvodného buly už o deň neskôr, v nedeľu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM