Tomáš Šuhajda Rôzne

Stredisko Eva po dlhšej pauze opäť dejiskom festivalu: Podarí sa na Domaši oživiť tradíciu?

Po troch rokoch sa na Domaši opäť chystá festivalová lahôdka. Aj keď len jednodňová, mix vystupujúcich stojí naozaj za to. Známe slovenské hudobné esá aj kapely z nášho okresu. Máme sa na čo tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Stredisko Eva po dlhšej pauze opäť dejiskom festivalu: Podarí sa na Domaši oživiť tradíciu?
Zdroj: Webnoviny.sk

Welcome Summer Domaša Fest sa bude konať, ako inak, v rekreačnej oblasti Eva – Holčíkovce a to už v piatok 4.7. od 14-tej. Za festivalom stojí občianske združenie Kultúra a zábava. „Také krásne vodné dielo ako je Domaša si zaslúži poriadne otvorenie letnej sezóny. Preto sme sa rozhodli opäť vdýchnuť život rekreačnej oblasti Eva – Holčíkovce a obnoviť tradíciou letných rockových festivalov na Domaši,“ vyjadrili sa pre Humenné24 organizátori.

Aj keď rozmýšľali nad viacdňovým festivalom, napokon sa rozhodli brať do úvahy chatárov, ktorých nechcú zaťažiť hlukom a okolie, ktoré zase nechcú zaťažiť odpadom.

Domašu si ľudia pamätajú ako klasický rockový festival a organizátori v tom chcú jednoznačne pokračovať. Nechceli ísť napríklad hip hopovou cestou, ale rozhodli sa osloviť hudobných hostí, ktorí mali na Domaši vždy úspech.

Leto na Domaši tak privítame v spoločnosti kapiel a hudobníkov ako Hex, Gladiator, Heľenine Oči, Zuzana Smatanová, Smola a hrušky, The Paranoid, DJ Milan Lieskovský a špeciálne si Humenčania budú môcť vychutnať aj domáce kapely .Stepaside. a Jeno´s Brothers. Ďalšie info aj na stránke festivalu www.domasafestival.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM