Rôzne

Strecha zimného štadióna v Humennom je už opravená. Čo sa tam deje aktuálne?

V Humennom sa uskutočnilo finálne odovzdanie opravenej strechy zimného štadióna. Prečítajte si, čo na ňu hovorí zástupca primátorky...

Ilustračný obrázok k článku Strecha zimného štadióna v Humennom je už opravená. Čo sa tam deje aktuálne?
Zdroj: MsÚ Humenné

Oprava strechy zimného štadióna v Humennom odštartovala 27. júla. Zmluvný termín dokončenia uvádzal 90 dní, stavebná firma teda ukončila rekonštrukčné práce na streche o niečo skôr. Uplynulý piatok si opravenú strechu prišli prezrieť zástupcovia radnice. Pre Humenné 24 to uviedla Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu.

Pri odovzdávaní opravenej streche nechýbal ani zástupca primátorky Andrej Semanco. „Musím povedať, že som veľmi spokojný. V zmluve bolo stanovených 90 dni a stavebníci opravu ukončili skôr. Keďže boli na rekonštrukciu použité najkvalitnejšie materiály, bude môcť slúžiť tento štadión aj pre veľa ďalších generácií a my sa nebudeme hanbiť za kvalitne odvedenú prácu.“

Ako doplnila M. Dochánová, pôvodné riešenie bleskozvodu a uzemnenia sa vymenilo za tzv. aktívny bleskozvod, ktorý ochráni celú budovu zimného štadióna proti atmosferickému prepätiu v prípade búrky.

„Aktuálne sa ešte dokončujú rekonštrukčné práce v interiéri štadióna. O jeho znovuotvorení budeme už čoskoro informovať,“ uzavrela Dochánová.

Strecha zimného štadióna je opravená
3
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM