Rôzne

Steven Seagal musel bojovať so smolou: Strata batožín aj polovice nástrojov!

Kým sa fanúšikovia tešili na známu americkú hviezdu, jeho príchod sprevádzali nečakané komplikácie. V tom čase určite málokto tušil, čo sa deje a ako sa svetoznámy Steven Seagal popasuje s malými problémami.

Ilustračný obrázok k článku Steven Seagal musel bojovať so smolou: Strata batožín aj polovice nástrojov!
Zdroj: Webnoviny.sk

Na východ Slovenska cez víkend zavítala hollywoodska hviezda osobne. Východniari zažili príchod mimoriadne známeho Stevena Seagala. Ten sa predviedol v Strážskom ale bol aj headlinerom prešovského hudobného podujatia, ktoré je známe pod menom Dobrý festival. Známy herec a hudobník v jednej osobe však napokon musel bojovať s nečakanou smolou.

Zvuková skúška s cudzími nástrojmi

Hlavná hviezda festivalu si totiž musela poradiť s naozaj nezávideniahodnou situáciou. Na Stevena Seagala a spol. jednoducho doľahla smola a aj preto sa na pódiu so svojou kapelou napokon objavil až približne päťdesiat minút po avizovanom začiatku jeho koncertu. Kapela totiž mala stratenú batožinu a dokonca aj polovicu svojich nástrojov.

Viac vysvetlili organizátori: „Patrí mu špeciálna vďaka, aj jeho tímu za neskutočne ľudský a skromný prístup, keď aj napriek chybám leteckých spoločností, strate batožín a dokonca strate polovice nástrojov, ktoré im ani v deň festivalu na Slovensko nedorazili, sa všetci na nás usmievali, zabávali a zvukovú skúšku na cudzích nástrojoch, ktoré držali prvýkrát v živote v rukách, zvládli za krátky čas (v rámci možností).“ Akčný hrdina so svojou blues kapelou a tromi vokalistkami to napokon na pódiu odpálil naostro.

Zabudnuté kimono

Seagal sa predviedol aj na workshope Aikido so svojím žiakom, držiteľom 5. danu v Aikido Petrom Tomkom z výcvikového centra Red Dragon v telocvični Strednej odbornej školy v Strážskom. Držiteľa siedmeho danu, čakalo takmer 200 bojovníkov aikida.

Tréning aikida v Strážskom sa ale napokon tiež nezačal podľa plánu. Steven Seagal si totiž zabudol so sebou vziať kimono. Asi hodinu po plánovanom začiatku tréningu mu ho doviezlo auto. Aj napriek smole aj tentoraz však napokon všetko dobre dopadlo.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM