Krimi

Stala sa ďalšia nehoda: Havarovalo BMW, po nárazoch ostalo stáť v priekope

Odohrala sa ďalšia nehoda! Polícia uviedla, že vozidlo zn. BMW zišlo mimo vozovku a po nárazoch ostalo stáť v priekope. Tu sú ďalšie informácie.

Ilustračný obrázok k článku Stala sa ďalšia nehoda: Havarovalo BMW, po nárazoch ostalo stáť v priekope
Zdroj: TASR

Polícia informovala, že poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Humennom vedie trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví, ku ktorému došlo pri dopravnej nehode v pondelok 30 minút po polnoci v obci Topoľa.

„19-ročný mladík ako nevodič viedol osobné motorové vozidlo zn. BMW po štátnej ceste III/3884, na rovnom úseku vozovky sa plne nevenoval vedeniu vozidla, zišiel s vozidlom mimo vozovku, narazil do mostíka pred jedným z rodinných domov a neskôr aj do oplotenia domu. Vozidlo ostalo stáť v priekope,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Tá dodala, že uvedený mladík pri dopravnej nehode vypadol z vozidla, bol v bezvedomí, jeho zranenia si vyžiadajú dobu liečenia nad 42 dní.

„22-ročný spolujazdec neutrpel zranenia. Škoda na motorovom vozidle vznikla vo výške 2 000 eur a škoda na oplotení 1 000 eur,“ povedala J. Migaľová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM