Rôzne

Spravodajský súhrn celého týždňa: 5 článkov, ktoré Humenčanov zaujali najviac

V Humennom sa počas tohto týždňa udiali viaceré zaujímavé veci. My sme vybrali tie, ktoré našich čitateľov zaujali najviac. Prinášame vám spravodajský prehľad, ako šitý pre vás.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský súhrn celého týždňa: 5 článkov, ktoré Humenčanov zaujali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

10 bláznivých svadobných fotiek

Každý mladý pár chce mať čo najkrajšie fotky zo svojho veľkého dňa. Nie všetci však siahajú po klasike. Tak je to aj s niektorými snúbencami z Humenného a okolia. Tých sa podarilo zvečniť na naozaj nevšedných záberoch. Pozrite si výber 10 bláznivých svadobných fotiek z dielne humenského fotografa.

RegioJet plánuje novinku, ktorá sa týka aj Humenného

Cestujúci z Humenného a okolia teraz určite zbystria pozornosť. Dopravca Regiojet totiž chystá novinku, ktorá sa týka aj nášho mesta. Na východnom Slovensku plánuje spustiť dve nové autobusové linky. Viac sa dočítate tu.

Pamätáte na Zámockú vináreň? Niečo sa chystá!

V suteréne kaštieľa v Humennom sa v časoch minulých nachádzala Zámocká vináreň. A tá zostala natrvalo v srdci mnohých Humenčanov. Viažu sa im s týmto miestom veru všakovaké spomienky. Patríte medzi nich? Tieto riadky vás rozhodne budú zaujímať, župa ide priestory opäť prenajať!

Rybník bez vody

Vodná nádrž. Okres Humenné. Obľúbené miesto rybárov a jeho letných návštevníkov. Priniesli sme vám ho obrazom tak, ako ste ho doteraz zrejme ešte nevideli. Bez vody. Prečo ho vodohospodári vypustili? Aj to zistite tu.

Jana Vaľová vyriekla tri mená

Tak, ako sa v našom meste každoročne udeľujú Ceny mesta, svoje ocenenie môže udeliť aj samotná primátorka. Pozrite si, komu sa rozhodla Jana Vaľová udeliť tento rok Cenu primátorky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM