Rôzne

Spoveď Humenčanov: Ako budeme tráviť tohtoročný Silvester!

Ani sme sa nenazdali a Silvester je už za dverami. Zisťovali sme u obyvateľov Humenného, ako a kde ho budú tráviť.

Ilustračný obrázok k článku Spoveď Humenčanov: Ako budeme tráviť tohtoročný Silvester!
Zdroj: TASR

Silvester je tu už čo nevidieť. Je preto najvyšší čas sa zamyslieť, ako a kde budete tráviť čas na prelome starého a nového roka. Niektorí z vás už určite majú v hlave jasno, iní sa zase stále nerozhodli. My sme zisťovali silvestrovské plány Humenčanov a pozrite si, čo nám prezradili.

Na naše počudovanie približne až polovica oslovených uviedla, že tohtoročný Silvester strávi doma. „Už sme aj s manželom starí na veľké oslavy,“ skonštatovala dôchodkyňa Anna. Doma budú aj niektoré mladé rodinky s drobcami. A medzi tých, čo strávia Silvester doma, sa možno zaradí aj Jana so svojimi blízkymi. „Práve včera sme boli zisťovať vo vybratom podniku, či sa ešte dá rezervovať stôl, no už majú, nanešťastie pre nás, plno. Neviem, kde nakoniec pôjdeme. Možno zostaneme doma,“ priznala sa nám Jana.

Zdroj: YouTube.com

„Budeme doma a o polnoci sa možno pôjdeme pozrieť na námestie. Ak nebude veľká zima,“ povedal nám Jozef. Práve na námestie sa chystá viacero Humenčanov. Len pripomíname, že program na humenskom námestí sa začína o 22:00 hodine, pričom okolo polnoci vystúpi v našom meste známa skupina Gladiator. Okrem nej bude ľudí na námestí zabávať DJ Gabriello.

Plánujete byť o polnoci na humenskom námestí?

Nie

V odpovediach nami oslovených obyvateľov mesta často zaznievali slová ako stôl, rezervačka a podobne. Tak to bolo aj u Petra. „Ako každý rok. V bare v centre máme rezervovaný stôl, o polnoci potom asi námestie,“ zareagoval na našu otázku tento mladý Humenčan.

Poniektorí sa však počas Silvestra chystajú na ples. „Už dlhšie to máme rozhodnuté. Kúpili sme si totiž lístky na ples,“ prezradil párik, ktorý sa tak na silvestrovskú noc nahodí do gala, čo je tiež jedna z možností aj v našom meste.

Zdroj: YouTube.com

„Na Silvestra budeme mimo mesta,“ uviedla ďalšia z nami oslovených, ktorá sa tak radí do ďalšej skupiny. Do skupiny tých, čo prelom rokov nestrávia v Humennom. A kde teda? V dvoch odpovediach zazneli napríklad Tatry, v dvoch zase Šírava, aj keď z iného súdka. Kým Jana sa chystá na chatu… „Silvestrovať budeme v hoteli. Bola dobrá silvestrovská ponuka spojená s welnesom. Ideme dva páry, taký relax…“ Možno vás svojou odpoveďou inšpiruje Humenčan Peter.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM