Iné športy

Športová hala v Humennom bude praskať vo švíkoch: Vypredá ju zápas roka?

Mestská športová hala v Humennom sa stane dejiskom zápasu, v ktorom pôjde o všetko. Očakáva sa veľká návšteva a ktovie, možno aj vypredaný humenský kotol!

Ilustračný obrázok k článku Športová hala v Humennom bude praskať vo švíkoch: Vypredá ju zápas roka?
Zdroj: Dnes24.sk

Futsalistov Angles Humenné čaká záverečný zápas základnej časti 2. futsalovej ligy Východ, v ktorom privítajú v tejto sezóne svojho najväčšieho súpera Zlato Lux Košice. Práve tieto tímy neohrozene okupujú prvé dve miesta v tabuľke s rovnakým počtom bodov. Keďže však Košičania v prvom vzájomnom zápase zvíťazili, Angles musia pre víťazstvo v súťaži bezpodmienečne vyhrať.

„Nebude to jednoduché, nakoľko Košice disponujú kvalitným mužstvom, no zbrane neskladáme a pobijeme sa o dobrý výsledok. Na tento veľký šláger sa tešíme, očakávame plný dom a veríme, že nás naši diváci poženú za víťazstvom,“ uviedol manažér Angels Humenné Vladimír Vasilenko.

Prvenstvo v súťaži zabezpečí humenskému klubu postup do baráže o extraligu. „Nerád by som však prebiehal… Posledný krok býva najťažší, no verím že ho zvládneme,“ dodal V. Vasilenko.

Zápas sa odohrá už tento piatok 9. februára so začiatkom o 17:30 hod. Diváci si budú môcť okrem športového zážitku odniesť aj niektorú z cien, keďže organizátori zápasu pripravili bohatú tombolu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM