Futbal

Splnili to, čo si pred sezónou zaumienili: FK Humenné sa stane víťazom piatej ligy a postupuje!

Splnený cieľ. Do konca sezóny zostáva ešte jeden zápas, no po 25. kolách je už isté, že Futbalový klub Humenné sa stane víťazom Vihorlatsko-dukelskej 5. ligy a o rok do Humenného zavíta štvrtá liga.

Ilustračný obrázok k článku Splnili to, čo si pred sezónou zaumienili: FK Humenné sa stane víťazom piatej ligy a postupuje!
Zdroj: Facebook

V 25. kole vycestovali futbalisti FK Humenné do Hanušoviec nad Topľou a boli to gólové hody. Domácim nadelili osmičku, hneď štyrmi gólmi sa zaskvel Dávid Legdan. Zápas napokon skončil 8:1 z pohľadu hostí.

A keďže ich najbližší prenasledovateľ FK Ptičie stratil všetky body na domácom ihrisku s Kamenicou nad Cirochou, jedno kolo pred koncom súťaže je jasné, že sa víťazom Vihorlatsko-dukelskej 5. ligy stane humenský klub. Rozdiel medzi prvým a druhým totiž predstavuje štyri body.

Okrem spomínaných a iných mužstiev sa Humenčania tento rok konfrontovali aj s klubmi z Kochanoviec či Jasenova. A čo ich čaká v 4. lige Sever? Z nášho okresu hraje túto súťaž AJAX Paxostov. Figurujú v nej aj mužstvá z obcí ako Medzilaborce, Radvaň nad Laborcom, ale aj Zámutov či vzdialenejšie Spišské Podhradie, Štrba…

Titulnú fotka: FK Humenné nastupuje na zápas v Hanušovciach. Zdroj: facebook.com/FK Humenné – oficiálna stránka.

Pozrite si v galérii postupujúci káder v sezóne 2015/2016.

FK Humenné. Toto je káder, ktorý vybojoval postup do štvrtej ligy
1
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM