Rôzne

Šoférov v Humennom prekvapili záhadné trojnožky: Vieme, o čo ide...

Nevšedný výjav v Humennom. Pri cestách sa objavili trojnožky, no žiadni muži zákona. Nejeden šofér sa preto začal zamýšľať, o čo ide.

Ilustračný obrázok k článku Šoférov v Humennom prekvapili záhadné trojnožky: Vieme, o čo ide...
Zdroj: Dnes24.sk

Viacerí šoféri v Humennom zostali vo štvrtok prekvapení. Rozložená trojnožka s kamerou a pri nej žiadni policajti. Takýto pohľad sa naskytol vodičom na hlavných príjazdových/vý­jazdových cestách aj inde.

Vodiči po priblížení sa k miestu rýchlo mohli pochopiť, že v tomto prípade ide o niečo úplne iné. A veru, ani o žiadnu policajnú aktivitu sa v tomto prípade nejednalo. Ale o čo teda?

O dopravný prieskum. Pre spravodajský portál Humenné 24 to potvrdil Roman Ondrejka zo spoločnosti Výskumný ústav dopravný, a. s., ktorá je jeho realizovateľom.

Prieskum bol podľa jeho slov robený pre spracovateľa štúdie realizovateľnosti stavby „Cesta I/18 a I/74 Lipníky – Ubľa“, ktorej obstarávateľom je Slovenská správa ciest.

„Dopravné sčítanie v podobe kordónových smerových dopravných prieskumov bolo realizované dňa 20.10. 2016 v čase od 6.00 do 18.00 v mestách Strážske, Humenné a Snina za účelom zistenia objemu tranzitnej, zdrojovej a cieľovej dopravy,“ upresnil R. Ondrejka.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM