Rôzne

Sobota a nedeľa v Humennom? Skočiť sa dá aj na tieto akcie...

Užite si víkend aj vy. Čo sa bude počas neho diať v našom meste? Vybrali sme pre vás niekoľko tipov na lákavé akcie...

Ilustračný obrázok k článku Sobota a nedeľa v Humennom? Skočiť sa dá aj na tieto akcie...
Zdroj: Dnes24.sk

Play-off

Hokejisti MHK Humenné zvíťazili v prvom zápase úvodného kola play-off na ľade Sabinova presvedčivo 10:4 a čaká ich zápas číslo dva na domácom zimnom štadióne. A to v sobotu so začiatkom o 17:30 hod.

Hrá sa pritom na dva víťazné zápasy, ak by náhodou MHK Humenné zaváhalo, rozhodujúci tretí sa odohrá opäť na humenskom zimáku už o deň neskôr v nedeľu s rovnakým časom úvodného buly.

Plesy

Túto sobotu sa uskutoční 5. Mládežnícky ples v Humennom, konkrétne v spoločenskej sále ROH. Podujatie začne o 18:00 hod. O zábavu sa postará DJ Gabriello. Účastníci môžu zažiť aj svetelnú šou, tombolu, vystúpenia kapely Gipsy Angel Band či talentovaných mládežníkov z mesta a okolia.

Taktiež túto sobotu je na programe 13. Muzikantský ples a to pod organizačnou taktovkou Hudobného zoskupenia Šudíkovci. Uskutoční sa v reštaurácii Appettito so začiatkom o 19:00 hod.

Kino

V Kine Fajn bude patriť tento víkend dvom snímkam a jednou z nich je erotický thriller Päťdesiat odtieňov slobody. Premietať ho budú v sobotu o 17:30 aj 19:30 hod. a v nedeľu o 19:30 hod.

Popis: Anastasia Steele a Christian Grey sa dobrovoľne zriekli svojej slobody a pred svadobnými svedkami povedali rozhodné „Áno“. Žiť šťastne až do smrti im ale dopriate nebude. Režisér James Foley svojím hrdinom pripravil niekoľko nečakaných a nepríjemných prekvapení. Ak si myslíte, že vstupom do manželstva pre Anastasiu (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí všetka sranda a že legendárnu Červenú mučiareň prerobia na detskú izbu, veľmi sa mýlite.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM