Rôzne

Sninské rybníky opäť ožijú rockom: Hlavné hviezdy, ktoré vystúpia na známom festivale!

V auguste sa Sninské rybníky opäť premenia na útočisko rockerov. V dňoch 6. až 8. augusta sa uskutoční trinásty ročník festivalu Rock pod kameňom.

Ilustračný obrázok k článku Sninské rybníky opäť ožijú rockom: Hlavné hviezdy, ktoré vystúpia na známom festivale!
Zdroj: TASR

Letná oslava rocku aj tento rok sľubuje nezabudnuteľný hudobný zážitok. V priebehu troch dní sa na východe Slovenska predstaví mnoho domácich, ale i zahraničných interpretov zvučných mien. Priaznivci tvrdého hudobného žánru sa môžu tešiť na legendárnu kapelu Gamma Ray z Nemecka, švajčiarske hardrockové zoskupenie Gotthard, či folk metalovú skupinu Russkaja, ktorá pricestuje zo susedného Rakúska.

Zo slovenských interpretov sa v areáli Sninských rybníkov predstaví rocková stálica, skupina Tublatanka či Ine Kafe. Tohto roku si na festivale Rock pod kameňom premiérovo zahrá a zaspieva skupina Bijouterrier. Vystúpenie na festivale si po dvanástich rokoch zopakuje aj skupina Horkýže slíže.

Špičkové zastúpenie majú na rockovom festivale aj naši západní susedia. Od štvrtka 6. augusta sa postupne predstavia Walda Gang, Citron & Tanja, ale aj veľká štvorka Dymytry. Silným lákadlom festivalu je aj jediné vystúpenie vo východoslovenských končinách, ktoré absolvuje niekoľkonásobná česká slávica Lucie Bílá, ktorá sa predstaví s kapelou Arakain.

Novinkou posledných dní je, že organizátori po spustení predpredaja vstupeniek na festival Rock pod kameňom pridali aj tretí festivalový deň. Návštevníci sa môžu tešiť, že si užijú dávku rockovej muziky už vo štvrtok 6. augusta. V ponuke sú permanentky, tiež jednodňové univerzálne vstupenky ktoré sú platné na ktorýkoľvek 1 deň v priebehu trvania festivalu. Permanentky, v minulosti zakúpené na termíny 7. a 8. augusta, sú automaticky platné aj na ďalší, čerstvo pridaný deň 6. august.

Vstupenky na festival sú dostupné v sieti Ticketportal. Informácie poskytol organizátor podujatia, spoločnosť Rock Free Production.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM