Tomáš Šuhajda Krimi

Smrť kosila na koľajniciach: Humenčana (†73) zachytil a odhodil vlak, neprežil to :(

V piatok v skorých ranných hodinách došlo v Humennom k tragickej nehode. Humenčan (†73) utrpel zlomeninu lebky, hrudníka aj končatín po tom, čo ho zachytil vlak a odhodil do trávnatého porastu. Záchranári mohli už len konštatovať smrť... :-(

Ilustračný obrázok k článku Smrť kosila na koľajniciach: Humenčana (†73) zachytil a odhodil vlak, neprežil to :(
Zdroj: Dnes24.sk

K nehode došlo v piatok ráno medzi železničnými zastávkami Kochanovce a Humenné, v blízkosti budovy SPP. Rušňovodič vlaku uviedol, že pri vchádzaní do mesta Humenné v určenom  kilometri zbadal osobu ktorá vystúpila z ľavej strany koľajiska, kde sa nachádza hustý krovinatý porast a nachvíľu sa zastavila.

„Rušňovodič použil výstražné zvukové znamenie, pričom osoba sa pohla smerom k ulici Ševčenkovej. Pre krátku vzdialenosť sa zrážke nedalo zabrániť. Osobu zachytila súprava vlaku  pravou prednou časťou a  následné došlo k odhodeniu osoby do trávnatého porastu,“ informoval krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

 Na miesto boli privolaní záchranári, no tí mohli už len konštatovať smrť. Cudzie zavinenie bolo predbežne vylúčené. „Privolaný obhliadajúci lekár ako príčinu smrti uviedol polytraumu (zlomeninu lebky, hrudníka, horných a dolných končatín) s traumatickým šokom s následkom smrti a nariadil súdno-lekársku pitvu,“ upresnil Džobanik a dodal, že prípad vyšetrujú humenskí železniční policajti ako podozrenie z prečinu usmrtenia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM