Iné športy

ŠK Futura proti tímu zo špice tabuľky: Bezgólová remíza, divákov na štadióne bolo opäť viac

TIPOS 3. liga východ, 20. kolo: Futbalisti ŠK Futura Humenné privítali doma celok zo špice tabuľky TJ Baník Ružiná. Po minulotýždňovom víťazstve na ihrisku lídra tabuľky z Dolného Kubína tak boli diváci, ktorých je zdá sa čoraz viac, v očakávaní.

Ilustračný obrázok k článku ŠK Futura proti tímu zo špice tabuľky: Bezgólová remíza, divákov na štadióne bolo opäť viac
Zdroj: Dnes24.sk

A aj keď futbal trochu sklamal, bezgólová remíza je výsledok, ktorý zrejme berú oba tímy. V jarnej časti má ŠK Futura za sebou 5 zápasov, v ktorých získala 10 bodov z pätnástich možných. Aj po tomto kole ostane na postupovej šiestej priečke a bodovo sa dotiahla na piaty Poprad.

Druhú ligu na ďalšiu sezónu by určite privítali aj priaznivci humenského futbalu, ktorých je na štadióne stále viac. Kým na prvý domáci zápas jarnej časti ich prišlo 300, na druhý 420 a na tomto zápase ich už usporiadatelia napočítali 510

ŠK Futura Humenné – TJ Baník Ružiná 0:0

ŠK Futura: Pillár – Vasiľ, Hreško, Pe. Šuľák, Jakubčo, Ovšianik (90. Ragan), Ljubarskij, Harvila, Lovska (77. Demčák), Karnaj, Pa. Šuľák

Baník Ružiná: Jenčo – Krško, Kamenec, Gajdošík (61. Mokrý), Sukisa, Kamendy, Rakovan, Bakala, Štyvar (74. Blaščík), Štajer, Lukáč (80. Argaund)

Rozhodcovia: Kozák, Ličko, Perát

ŠK Futura proti tímu zo špice tabuľky: Bezgólová remíza, divákov bolo opäť viac
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM