Aktualizované Rôzne

Šíravu ovládne motozraz: Krásne stroje, dievčatá v pene aj koncert zahraničnej legendy!

Jedinečná atmosféra vzrušujúceho podujatia ovládne už čoskoro Šíravu. Budeme obdivovať krásne dvojkolesové tátoše, no pripravené sú aj ďalšie zážitky.

Ilustračný obrázok k článku Šíravu ovládne motozraz: Krásne stroje, dievčatá v pene aj koncert zahraničnej legendy!
Zdroj: TASR

Tisíce motorkárov zo Slovenska a zahraničia sa zídu v auguste na Medzinárodnom motozraze Sveta motocyklov na Zemplínskej šírave. Ten sa považuje za vôbec najväčšiu motorkársku akciu na Slovensku a jednu z najväčších v strednej Európe.

Rocková legenta na Šírave

Brehy Zemplínskej šíravy a jej širokého okolia v tomto roku ožijú motorkami od 18. do 21. augusta. Práve vtedy sa bude totiž konať už pätnásty ročník Medzinárodného motozrazu Sveta motocyklov, ktorý je veľkým lákadlom nielen pre samotných motorkárov, ale aj pre tisícky divákov.

Motorkári, ktorí na Motozraz Sveta motocyklov na Zemplínsku Šíravu dorazia už vo štvrtok, budú môcť zažiť koncert škótskej rockovej legendy NAZARETH a jej hity Love Hurts, či Dreamon.

Jazda mestom

Účastníci sa so svojimi nablýskanými strojmi vydajú v piatok do Michaloviec, kde sa zapoja do zábavného programu na Námestí slobody. Prídu na veľkých čoproch, naleštených krujzroch, parádnych naháčoch, rýchlych jogurtoch, praktických endurách a ďalších svojich miláčikoch.

Ako nám prezradili organizátori podujatia, jazdy mestom sa zúčastňuje približne tisícka motorkárov. Na tej sobotňajšej sa očakáva ešte oveľa viac. Po spanilej jazde pešou zónou sa všetci vrátia opätovne na Zemplínsku šíravu, kde večer odštartuje motozraz oficiálnym otvorením, zábavnými súťažami a vystúpením rockových kapiel.

Miss mokré tričko

Na Šírave bude tento rok poriadny rockový nárez. Na motozraze vystúpi škótska rocková legenda NAZARETH. O akčné zážitky sa aj tento rok postarajú motocykloví kaskadéri CRAZY DAY s viacerými vystúpeniami. Možno si ich pamätáte z minulého roka. Minulý rok excelovali s úžasným glóbusom smrti. Tento rok sa však môžete tešiť aj na úplne nové atrakcie, kúsky parkouristov, či flatland.

Čítajte tiež: Lietajúci motorkári v horiacej guli smrti: Pozrite si FOTO supermanov motorkári v horiacej guli smrti: Pozrite si FOTO supermanov

Na Motozraze Sveta motocyklov nemôže chýbať Miss mokré tričko a tentokrát sú pripravené aj súboje v pene. V sobotu sa na úvod hlavného večerného programu vrhnú odvážne kočky do bazéna s penou z neďalekého Thermalparku.

„Súboje o uchmatnutie stuhy od súperky bývajú pre divákov zaujímavé, adeptky si nič len tak nedarujú. Niet sa čo čudovať, v hre sú atraktívne ceny,“ zverejnil Michal Tvrdý, spoluorganizátor

Môže vás zaujímať:

Ivan Jakeš (41) historicky najúspešnejší Slovák na Dakare: Vlk samotár motozrazy neobľubuje, FOTO

Bujaré súťaže na motozraze: Zlatým klincom miss mokré tričko a boje v pene! FOTO

Leto v Michalovciach oživí tradičný jarmok: Prvé info o tom, čo sa chystá

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM