Tomáš Šuhajda Rôzne Hokej

Šatne pomaly ako v NHL: FOTO z obnoveného zimného štadióna v Humennom!

Zimák v Humennom je opäť otvorený. Uzatvoril ho havarijný stav strechy, v rámci rekonštrukcie nastali výrazné zmeny aj v interiéri. Pozrite si ich!

Ilustračný obrázok k článku Šatne pomaly ako v NHL: FOTO z obnoveného zimného štadióna v Humennom!
19
Galéria
Zdroj: TASR

Vo štvrtok si verejnosť mohla prísť obzrieť priestory na zrekonštruovanom zimnom štadióne v Humennom. Radnica totiž spolu s vedením MHK Humenné pripravili Deň otvorených dverí. Ten zakončil derby duel s Trebišovom. A Humenčania nenechali nič na náhodu, hostí odprevadili s poltuctom gólov v ich sieti.

Vráťme sa však späť ku rekonštrukcii zimného štadióna, ktorá odštartovala 26. júla tohto roku. Počas rekonštrukčných prác sa vymenila strecha štadióna, namontovaný bol nový bleskozvod, vo vnútri štadióna sa namontovali nové mantinely s plexisklami, vynovili sa šatne s hygienickými zariadeniami, pribudla rampa pre imobilných divákov, zlepšili sa priestory na regeneráciu športovcov, skultúrnené bolo občerstvovacie zariadenie. Namontovala sa tiež nová zvuková technika a osvetlenie a došlo aj ku rekonštrukcii chladiaceho systému.

Ak ste nezavítali na humenský zimný štadión počas Dňa otvorených dverí, pozrite si fotografie v našej galérii.

Aké sú ciele nového sponzora MHK Humenné na túto sezónu? Čo ďalšie plány so samotným zimným štadiónom? Aj ďalšie zaujímavé informácie hľadajte už čoskoro na spravodajskom portáli Humenné 24.

Humenský zimák je opäť otvorený: Ako vyzerá po rekonštrukcii? FOTO
19
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM