Tomáš Šuhajda Samospráva

Samospráva sa rozhodla zmodernizovať krytú plaváreň: Do rekonštrukcie vrazí 30 000 eur!

Rekonštrukciou za približne 30 000 eur prechádzajú v týchto dňoch vnútorné priestory krytej plavárne v Humennom. Stavebný projekt, ktorý financuje z vlastného rozpočtu miestna samospráva, by mal byť ukončený v septembri tohto roka.

Ilustračný obrázok k článku Samospráva sa rozhodla zmodernizovať krytú plaváreň: Do rekonštrukcie vrazí 30 000 eur!
Zdroj: Dnes24.sk

„Do plavárne sa neinvestovalo už dlhé roky, pritom ju ľudia využívajú celoročne. Rozhodli sme sa preto, že to zmeníme. Vynovia sa šatne aj sauna aby spĺňali hygienické normy a vyzerali moderne," uviedla na margo renovácie vnútorných priestorov plavárne humenská primátorka Jana Vaľová.

„Práce pozostávajú konkrétne z opravy mužskej a ženskej prezliekarne – šatne, sprchy, sušiarne, sauny a spojovacej chodby medzi mužskými a ženskými šatňami. Rekonštrukcia bude hotová v priebehu mesiaca september," doplnila slová primátorky Slivková Kirňáková.

Zároveň dodala, že krytá plaváreň je v týchto dňoch spolu s letným kúpaliskom aj napriek prebiehajúcej modernizácii prístupná pre verejnosť. Správa rekreačných a športových zariadení mesta totiž zabezpečila pre návštevníkov areálu náhradné hygienické priestory.

Hovorkyňa ďalej uviedla, že radnica sa plánuje pustiť v blízkej dobe aj do opravy zastaranej strechy na budove plavárne. Náklady tohto stavebného projektu budú známe až po výbere dodávateľa, ktorý vzíde z pripravovanej verejnej súťaže.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM