Rôzne

Rytmus do Humenného neprišiel, nahradil ho Ego: FOTO, ako sa námestie premenilo na párty miesto

V sobotu približne o ôsmej odštartovala v Humennom veľká párty pod holým nebom. A to priamo na Námestí slobody. Hviezdou večera mal byť Rytmus, toho ale napokon nahradil iný hviezdny raper Ego. A práve jeho vystúpenie bolo vyvrcholením celého večera. Pozrite si fotky zo sobotňajšej akcie.

Ilustračný obrázok k článku Rytmus do Humenného neprišiel, nahradil ho Ego: FOTO, ako sa námestie premenilo na párty miesto
Zdroj: Dnes24.sk

Spánkuchtiví bývajúci v okolí z hlasnej hudby zrejme nadšení neboli, naopak, pre predovšetkým mladšie ročníky zaujímavá a lákavá možnosť raz do roka zaskákať si a zatancovať priamo na námestí. Diskotéka SEAT IBIZA EXPRES STREET PARTY, ktorá sa odohrala pred kultúrnym strediskom, začala o ôsmej a končila okolo polnoci.

Mladých Humenčanov zabávali dídžeji Sukowach a Robert Burian, akciou sprevádzal Mišo Sabo z Rádia Expres. Ten už na začiatku informoval o tom, že Rytmus sa kvôli osobným respektíve rodinným problémom v Humennom nepredstaví. Náhradou za neho bol takisto hviezdny raper Michal EGO Straka. Pozrite si v galérii foto z tejto žúrky pod holým nebom.

Párty pod holým nebom na Námestí slobody
20
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM