Tlačové správy

Laserové centrum SPINN patrí medzi slovenskú špičku

Očné laserové centrum SPINN v Ružomberku pokračuje vo svojich tradičných Dňoch otvorených dverí. Najbližší sa uskutoční v utorok 7. mája 2013. Každý, kto sa objedná na zákrok počas DOD, získa zľavu 50 € z ceny zákroku obidvoch očí. Viac na www.spinn.sk alebo na bezplatnej linke 0800 222 220.

Ilustračný obrázok k článku Laserové centrum SPINN patrí medzi slovenskú špičku
Foto: Jozef Milan

Očné laserové centrum SPINN sa špecializuje na odstraňovanie okuliarov alebo kontaktných šošoviek do diaľky. Krátkozrakosť alebo astigmatizmus? Žiadny problém! Príďte sa k nám pozrieť na Deň Otvorených Dverí v utorok 7.5. 2013 od 14:00 do 19:00. Sídlime na Madačovej ulici v Ružomberku.

Deň Otvorených Dverí

Program DOD-ky otvárame prehliadkou Očného laserového centra SPINN. Každú celú hodinu začína prednáška operatéra, po ktorej nasleduje voľná diskusia pri malom občerstvení. Na všetky Vaše otázky náš chirurg rád odpovie.

Ružomberský SPINN patrí medzi slovenskú špičku

Jesenný XVIII. výročný kongres Slovenskej oftalmologickej spoločnosti, ktorý sa konal v Martine, zverejnil prehľad refrakčnej chirurgie podľa jednotlivých pracovísk na Slovensku. Očné laserové centrum z Ružomberka sa umiestnilo v počte vykonaných operácií na 3. mieste, čo svedčí o dôvere pacientov v jeho operatérov a celý tím (prvé a druhé miesto obsadili bratislavské kliniky, čo je z pohľadu počtu potenciálnych pacientov neporovnateľné).

Našim cieľom je spokojnosť pacienta s vyššou kvalitou života

Marián Hlavčiak (38) – 2 mesiace po zákroku Som spokojný, po dvoch mesiacoch od zákroku vidím ostro, operácia splnila moje očakávania.

Eva Kriššáková (30) – 2 mesiace po zákroku Už prvý telefonický kontakt bol veľmi príjemný, človek dostane všetko vysvetlené, prostredie je veľmi pekné, príjemný operatér, sestra rovnako. Kontrolné vyšetrenie krátke, precízne. Som veľmi spokojná, odporúčam každému, malo to u mňa veľmi hladký priebeh a som šťastná. Na okuliare som už zabudla. Veľká vďaka za všetko.

Viac na: www.spinn.sk alebo na bezplatnej linke 0800 222 220

Uvidíte, čo ste doteraz nevideli...
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM