Krimi

Roztržka v bare neostala bez následkov: Romanovi (32) hrozí až päť rokov natvrdo

V humenskom bare došlo k roztržke medzi Romanom (32) a Štefanom (36). Podľa polície mladší z dvojice mal toho druhého chytiť pod krk a na čele mu zahasiť cigaretu. To však nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku Roztržka v bare neostala bez následkov: Romanovi (32) hrozí až päť rokov natvrdo
Zdroj: TASR

K roztržke medzi Romanom a Štefanom došlo ešte v máji tohto roku. „Nakoľko pri tomto konflikte bola naplnená skutková podstata trestného činu ublíženia na zdraví ako aj trestného činu výtržníctva, vyšetrovateľ začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie z uvedených skutkov mladšiemu z mužov,“ informovala Humenné24 hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

„Obvinený mal fyzicky napadnúť Štefana tak, že ho chytil pod krk a na čele mu zahasil cigaretu. Fyzická roztržka medzi mužmi pokračovala aj vonku pred barom, pričom Roman zhodil Štefana na zem, kde ho mal udierať do hlavy,“ pokračovala policajná hovorkyňa.

Podľa znaleckého posudku boli Štefanovi spôsobené zranenia s dobou liečenia 8 až 10 týždňov. Zákon stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody za takýto trestný čin na dva až päť rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM