Zuzana Ročeňová Rôzne

Rozhodne upútajú pozornosť: Motorkári sa vydajú na spanilú jazdu okolo Šíravy!

Krásne dvojkolesové tátoše, vôňa benzínu, dobrá muzika, výborná nálada. To sú základné kamene lákavej motorkárskej akcie, ktorá sa už čoskoro uskutoční na Zemplínskej šírave, v rekreačnom stredisku Hôrka. Na čo všetko sa môžeme tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Rozhodne upútajú pozornosť: Motorkári sa vydajú na spanilú jazdu okolo Šíravy!
Zdroj: TASR

Tohtoročný „Motozraz na Zemplínskej šírave“ je označovaní ako „šťastná trinástka“, keďže to už bude trinásť rokov čo sa po prvýkrát stretli na Šírave nadšenci krásnych motoriek z celého Slovenska a okolitých krajín. Začiatok zrazu je naplánovaný na štvrtok 14. augusta a potrvá do nedele 17. augusta.

Organizátori sľubujú plné tri dni zábavy, hudby, erotiky, súťaží, výjazdov a priateľských stretnutí.Program stále dopĺňajú o lákavé novinky, v ktorom si každý nájde to pravé orechové. Z hudobných koncertov sa môžeme tešiť napríklad na No Name, Rammstein rev., Kabát rev či hosťujúcu ukrajinskú speváčku Renatu Stiefel a mnoho ďalších.

Nebude samozrejme chýbať spanilá jazda okolo Zemplínskej šíravy, výjazd na námestie do Michaloviec, návšteva detského domova v Remetských Hámroch a množstvo iných zaujímavých akcií.

Na Šíravu sa každoročne vracia veľké množstvo nadšených motorkárov, ktorí vytvoria jedinečnú a neopakovateľnú atmosféru. Minulý rok sa motozrazu zúčastnilo viac ako 4 600 motorkárov a v kolóne dlhej vyše 7 kilometrov ich bolo cez 2 500.

Foto: ilustračné

Zdroj: Global24/svet­motocyklov.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM