Rôzne

Romantika v bazéne pod hviezdami: Kde v okolí Humenného môžete vyraziť na večerné kúpanie?

Nelákajú vás prepchaté kúpaliská, krik a slnečná páľava? Možnosťou je užiť si bazén v neskorších hodinách. Kde v našom okolí sa po náročnom dni môžete osviežiť aj vo večerných hodinách?

Ilustračný obrázok k článku Romantika v bazéne pod hviezdami: Kde v okolí Humenného môžete vyraziť na večerné kúpanie?
Zdroj: TASR

Kúpanie po západe slnka ponúka v auguste napríklad športovo-rekreačný areál Barnova rika v neďalekej obci Zemplínske Hámre. Ten si získava stále viac priaznivcov aj medzi Humenčanmi. Takzvané nočné kúpanie si tam môžete prísť v prípade priaznivého počasia vychutnať denne od 19:00 do 22:00. Vstupné je 2 eurá. V areáli je k dispozícii plavecký bazén i detský bazén s vyhrievanou­ vodou.

Romantiku v bazénoch pod hviezdami môžete zažiť i v Thermalparku Šírava, kde je vodný svet otvorený v tomto období denne do 22:00, čo platí i pre vonkajšie bazény. Vlani otvorený Thermalpark prilákal počas prvej sezóny 80 tisíc návštevníkov. V tejto sezóne pribudli novinky ako nový letný bar či ozvučenie vlnového bazéna. Relaxačný areál čerpá termálnu vodu určenú pre bazény a vykurovanie z vrtu hlbokého jeden kilometer. Svojím zložením je vhodná aj pre kúpeľníctvo.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM