Ľubomír Hudačko Rôzne

Romantický nápad, ktorý nemá chybu: Pozrite si, ako mladík v kine požiadal svoju lásku o ruku

S kamarátmi natočil trailer na neexistujúci film, ktorý rozpráva skutočný príbeh o ich láske. V kine ho premietali hraný hercami pred oficiálnym filmom, na ktorý prišla jeho priateľka. Pozrite si dojímavú žiadosť o ruku.

Ilustračný obrázok k článku Romantický nápad, ktorý nemá chybu: Pozrite si, ako mladík v kine požiadal svoju lásku o ruku
Zdroj: Dnes24.sk

Príbeh vymýšľali „za behu“, na základe okamihov, ktoré dvojica zažila. Výsledkom je dojímavý trailer k neexistujúcemu filmu, napriek tomu však s happyendom.

V snímke sa predstavili na poste žiadateľa o ruku herec Frederik Ferenc, ktorý je zamestnanec Divadla Jonáša Záborského v Prešove a Janka Bartošová ako nádejná nevesta, ktorá študuje konzervatórium v Košiciach. Obaja predstavovali vo videu príbeh lásky mládenca Miloša k Lenke. Aj keď boli čas a prostriedky na kvalitné nahrávanie zvuku počas natáčania viac žiaducim ako dostupným tovarom, výsledok stojí naozaj za to a zaručene ho je potrebné vidieť.

Réžiu mal na starosti Jozef Šimko, ktorý zobral projekt ako výzvu: „Pre mňa a som si istý že aj pre ostatných bolo natáčanie zážitkom. Vďaka atmosfére, aj vďaka ľuďom, ktorí nám bezúhonne pomáhali. V podstate nám nikto nepovedal nie a skôr som mal pocit, že sme im urobili krajší deň,“ hovorí.

Šimko si pochvaľuje ochotu počas natáčania v podniku, kde mali k dispozícii jednu časť reštaurácie iba pre seba, alebo v obchodnom dome, kde im spravili kávu a požičali rebrík.

„Všade boli mimoriadne ochotní. Tiež musím pochváliť prístup zamestnancov a vedenia prešovského kina, ktorí sa do toho zapojili,“ dodal na záver dojímavého príbehu. A či povedala budúca nevesta Lenka áno? Dozviete sa vo videu :-)

Romantický nápad, ktorý nemá chybu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM