Rôzne

Relax v Humennom? Takéto novinky vás čakajú na Hubkovej a pri Laborci!

Radi trávite čas v prírode? V nasledujúcich riadkoch sa dočítate, akú novinky na vás čakajú v Humennom na Hubkovej či pri Laborci.

Ilustračný obrázok k článku Relax v Humennom? Takéto novinky vás čakajú na Hubkovej a pri Laborci!
Zdroj: MsÚ Humenné

Pracovníci Správy rekreačných a športových zariadení mesta Humenné (SRaŠZ) počas uplynulých týždňov pracovali na niekoľkých novinkách v meste.

Čo je nové?

„V rekreačnej lokalite Hubková odstránili starý altánok a postavili úplne nový aj s miestom na sedenie. Okrem toho cestou na Hubkovú boli opravené aj všetky lavičky a odpadkové koše,“ uviedla Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Doplnila, že opravené lavičky a doplnené odpadkové koše sú aj na Sídlisku III pri nábreží Laborca. „Navyše sa tu v spolupráci s Technickými službami mesta Humenné opravilo aj nefunkčné verejné osvetlenie,“ informovala ďalej Dochánová.

Čo sa chystá?

Posledný aprílový týždeň sa môžu Humenčania a spol. tešiť na Fontánu lásky, ktorá sa opäť sfunkční.

„Začiatkom mája začne SRaŠZ opravovať detské ihriská v meste a multifunkčné ihriská na ul. SNP a Laboreckej. Multifunkčné ihriská podstúpia kompletnú výmenu sietí a futbalových bránok, na detských ihriskách sa vymenia poškodené prvky za nové,“ uviedla Dochánová.

SRaŠZ má podľa jej slov dobrú správu aj pre nadšencov skateboardingu, pričom v druhej polovici mája tohto roku sa začne s kompletnou rekonštrukciou skate parku.

„Najviac noviniek sa chystá pre rekreačnú oblasť Laborec, kde pribudnú nové loďky a vodné bicykle, ale aj záchranársky motorový čln pre väčšiu bezpečnosť kúpajúcich sa. Zároveň sa vynoví aj vstupné mólo do vody. Okrem toho pribudne aj niekoľko lehátok pre tých, ktorí sa radi opaľujú na slnku,“ doplnila Dochánová.

Na fotke: Nový altánok na Hubkovej

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM