Rôzne

Radšej raz kliknite, aby vám neušli: Humenčania, takéto pekné akcie u nás prebehnú

Radšej raz kliknúť, ako potom banovať. To platí aj pre tento zoznam. Ide o náš výber podujatí, ktoré sa uskutočnia v Humennom tento týždeň a ktoré radíme zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Radšej raz kliknite, aby vám neušli: Humenčania, takéto pekné akcie u nás prebehnú
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok: Expedičná kamera

Už v pondelok od 18:00 hod. si môžete prísť do miestneho Kina Fajn vychutnať celovečerné premietanie najlepších cestovateľských a expedičných filmov o dobrodružstve, divokej prírode, extrémnych zážitkoch a v neposlednom rade o športoch. Program: DugOut, Oči Boha, Teória šťastia, Oddaný, Back to Heights, Nefritové vody.

Piatok: Linkin Park revival

Patríte medzi priaznivcov americkej rockovej kapely Linkin Park? Potom vás celkom určite zaujme revival kapela z Maďarska Piknik Park – Linkin Park Tribute, považovaná za jednu z najlepších Linkin Park v Európe. Koncert sa uskutoční v Nostalgia Music Pube so začiatkom o 20:00 hod.

Piatok: Femina tour

Do Arena Night Clubu zavíta tento týždeň mladá no už dobre známa speváčka Sima (Simona Hegerová), ktoré prednedávnom vydala svoj debutový album s názvom Femina. Chýbať nebudú tanečníčky a DJka a na akcii, ktorá sa začne od 21:00 hod., bude prebiehať tiež krst albumu.

Sobota/nedeľa: Hokejové finále

MHK Humenné postúpilo do finále play-off druhej hokejovej ligy, kde sa stretne s Martinom. Prvé dva finálové duely sa uskutočnia už tento víkend na humenskom zimnom štadióne. Úvodné buly v sobotu aj v nedeľu o 17:30 hod.

Nedeľa: Prvý jarný zápas

V nedeľu čaká na futbalistov FK Humenné prvý jarný majstrovský zápas. Na domácom ihrisku Pri mlyne privítajú FK Poprad B. Pôjde pritom o súboj prvého celku tabuľky s druhým. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 15:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM