Tlačové správy

RADÍME: Prečo ísť do Galaxy S7 edge alebo Galaxy S7?

Čo už bolo odskúšané vylepšili, k inému sa opätovne vrátili. Majú však fotoaparát, pri ktorom ani nepremýšľate, že je potrebné zaostriť. Jednoducho len „cvakáte“.

Ilustračný obrázok k článku RADÍME: Prečo ísť do Galaxy S7 edge alebo Galaxy S7?
Zdroj: Dnes24.sk

Ich odolná a progresívna konštrukcia odráža súčasný dizajn tak, ako sa na vlajkovú loď patrí. Má jemné zaoblenia, ktoré prispeli k pohodlnejšiemu držaniu bez zbytočného šmýkania a zároveň poskytuje odolnosť voči vode a prachu so stupňom ochrany IP68. Môžete ich tak ponoriť do vody do hĺbky až 1,5 metra na 30 minút a stále budú perfektne a svižne pracovať. Aj po takomto kúpeli zvládnu nabíjanie prostredníctvom bezdrôtovej nabíjačky. Novinkou je slot, do ktorého sa vkladá SIM karta spolu s microSD kartou. Majiteľ si tak môže rozšíriť 32GB pamäť o ďalších 200 GB. Celkovú eleganciu dotvárajú aj farby, v ktorých sú k dispozícii. Klasická čierna, či biela, sú doplnené o luxusnú zlatú, ktorá sa hodí nielen ženám, ale tiež odvážnym mužom.

Displej je už štandardne Quad HD Super AMOLED, čo zaručuje realistické farby a perfektné pozorovacie uhly. Praktickou novinkou je jeho funkcia Always-On, kedy sa stále zobrazujú základné informácie o čase, dátume, zmeškaných hovoroch a ďalších notifikáciách bez toho, aby bolo nutné sa zariadenia dotknúť. Výnimkou je len situácia, kedy si ho vložíte do vrecka. Vtedy sa všetky údaje automaticky vypnú, aby sa šetrila batéria. K dispozícii sú aj ďalšie témy na prispôsobenie vášho štýlu zobrazenia.

Veľkými zmenami prešiel fotoaparát, ktorého zaostrovanie si takmer ani nevšimnete. Rozlíšenie 12 Mpx so snímačom Dual Pixel Sensor je bleskové. Fotoaparát má zároveň aj vyššiu rýchlosť uzávierky. Fotenie, či natáčanie videa v tmavých priestoroch je jednoduchšie, pretože senzor je schopný zachytiť viac svetla. Zábery sú tak ostrejšie a bez rozmazania. Jeho súčasťou je niekoľko doplnkových funkcií, ktoré oslovia aj amatérskych fotografov.

Praktickým je edge panel, ktorý je k dispozícii na Galaxy S7 edge. Majiteľ si ho vie prispôsobiť svojim potrebám, či už prostredníctvom vytvorenia konkrétnych skratiek, alebo ich umiestnením. Pod palcom môžete mať svoje obľúbené kontakty, aplikácie či upozornenia.

Zmenami prešli aj batérie. Kapacita Galaxy S7 edge sa zväčšila na 3600 mAh, pri S7 na 3000 mAh a súčasne sa znížila celková spotreba. Obe zariadenia tak na jedno nabitie vydržia dlhšie.

www.samsung.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

RADÍME: Prečo ísť do Galaxy S7 edge alebo Galaxy S7?
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM