Tomáš Šuhajda Samospráva

Pustili sa do seba: VIDEO prestrelky medzi poslancom a zástupcom primátorky!

Na zasadnutí Mestského zastupiteľstva v Humennom došlo k slovnej prestrelke medzi poslancom Meričkom a zástupcom primátorky Semancom. Tu je VIDEO.

Ilustračný obrázok k článku Pustili sa do seba: VIDEO prestrelky medzi poslancom a zástupcom primátorky!
Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok bolo na programe zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Humennom, ktoré viedol namiesto neprítomnej primátorky Jany Vaľovej (SMER-SD) jej zástupca Andrej Semanco (SMER-SD).

Poslanci boli práve v dvanástom bode rokovania, v rámci ktorého schvaľovali predloženie žiadosti o dotáciu a spolufinancovanie mesta pre projekt Komunitné centrum Humenné. Do diskusie sa ako jediný prihlásil poslanec Miloš Meričko (Klub za demokratické Humenné).

Prečítajte si tiež: Humenné sa bude uchádzať o dotáciu: Vyrastie na Podskalke komunitné centrum?

Ten najprv vyslovil spokojnosť s tým, že mesto zareagovalo na výzvu z Operačného programu Ľudské zdroje. Vyjadril takisto presvedčenie, že peniaze má mesto isté. „Som rád, že po mojich upozorneniach na nízku aktivitu vedenia tohto mesta pri získavaní finančných prostriedkov z eurofondov sa trochu pohli ľady, aj keď oproti predchádzajúcemu primátorovi Kostilníkovi toto vedenie obrovsky zaostáva. A nepomôže vám ani to, že budete vypisovať klamstvá po novinách. Proste je to tak, je to fakt,“ uviedol následne Meričko.

Na jeho slová zareagoval Semanco a ani ten si servítku pred ústa nedával. „Nespomínajte predchádzajúce vedenie, nespomínajte nikoho. Na jednej strane poviete, ako fajn, že sme sa prihlásili a na druhej strane, že môžeme robiť čo chceme. Ja mám pocit, že máte so mnou osobný problém. Nepíšte o mne hlúposti, to vás upozorňujem,“ reagoval Semanco.

Pozrite si celú slovnú prestrelku priamo na VIDEU!

Foto: archív Humenné 24

Slovná prestrelka medzi poslancom a zástupcom primátorky
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM