Tomáš Šuhajda Samospráva

Priebežné výsledky hlasovania: Humenčania si najviac želajú rekonštrukciu futbalového štadióna!

Humenská radnica prednedávnom spustila online hlasovanie za investičné akcie v meste pre rok 2014. Zisťuje tak, ktoré projekty sú pre miestnych obyvateľov prioritou. Pozreli sme sa na priebežné výsledky...

Ilustračný obrázok k článku Priebežné výsledky hlasovania: Humenčania si najviac želajú rekonštrukciu futbalového štadióna!
Zdroj: Dnes24.sk

Rekonštrukcia futbalového štadióna, úprava oddychovej zóny pri rieke Laborec či nové parkovacie miesta v centre. Aj za tieto investičné akcie môžu hlasovať Humenčania od 10. januára tohto roka prostredníctvom ankety na webovej stránke humenskej samosprávy. Na výber majú celkovo 11 projektov. Pri hlasovaní platí: 1 hlas = 1 klik každých 24 hodín.

Vedie futbalový štadión!

Na prvom mieste v priebežnom hlasovaní sa ocitla rekonštrukcia futbalového štadióna (12,48%), na ďalších miestach je to veľmi tesné. Úprava oddychovej zóny pri Laborci (10,90%), rozšírenie Komenského ulice o pravý odbočovací pruh (10,65%), odstavné plochy + plochy pre umiestnenie kontajnerov na komunálny odpad na Sídlisku III (10,06%).

Naopak, na poslednom mieste sa zatiaľ nachádza prestrešenie pódia pri fontáne (7,31%).

Okrem toho majú hlasujúci v možnostiach aj rekonštrukciu verejného osvetlenia na Sídlisku III, detské ihriská, nové parkovacie miesta v centre mesta, nové parkovacie miesta na sídliskách, opravu chodníkov podľa vybraných lokalít či spájací chodník od Valaškovského mosta na hrádzu pri Laborci.

Upozornenie: Priebežný stav platí k 23.1. a môže sa aj v priebehu dňa meniť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM