Rôzne

Príchod Stevena Seagala do Strážskeho: Aha, čo sa píše na Facebooku hviezdneho herca!

Príchod akčného hrdinu Stevena Seagala na východ Slovenska je potvrdený aj na jeho facebookovom profile. Ten okrem toho, že bude so svojou kapelou exkluzívnym hosťom na prešovskom Dobrom festivale, objaví sa tiež v športovej hale v Strážskom!

Ilustračný obrázok k článku Príchod Stevena Seagala do Strážskeho: Aha, čo sa píše na Facebooku hviezdneho herca!
Zdroj: Dnes24.sk

Informuje o tom dokonca aj jeho tím na hercovom facebookovom profile, kde sa píše, že Steven Seagal bude naživo hrať so svojim Blues Bandom po celej Európe v júni a júli 2014. O podrob­nostiach budú informovať na hercovej webovej stránke počas nasledujúcich týždňov.

„Na začiatok je tu oficiálny plagát vystúpenia, ktoré sa uskutoční 21. júna na Dobrom festivale na Slovensku,“ píše sa ďalej a pod komentárom už môžeme vidieť plagát (pozrite fotogalériu).

Aj v Strážskom!

Steven Seagal na druhý deň, 22.6., povedie workshop Aikido so svojím žiakom, držiteľom 5. danu v Aikido Petrom Tomkom v dojo Red Dragon v športovej hale v Strážskom.

Na tréningu sa zúčastnia členovia Red Dragon a členovia iných združení Aikida zo Slovenska i zahraničia, teda ľudia, ktorí cvičia bojové umenia, hlavne Aikido. Red Dragon – Aikido training center Slovakia do roku 2006 šírilo myšlienky línie Aikida Yoshinkan. Od roku 2007 je mentorom výučby Christian Tissier, držiteľ 7. danu Aikida Aikikai.

Príchod Stevena Seagala do Strážskeho: Píše sa o tom aj na hercovom facebookovom
1
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM