Tomáš Šuhajda Kultúra

Pri fontáne vystúpi kapela, o ktorej budeme možno ešte veľa počuť: Čo poviete na tento jej letný hit?

Kultúrne leto 2014 v Humennom ešte nie je na konci a v nedeľu na pódiu pri Fontáne lásky vystúpi kapela Sám Sebou. Pre tých, čo o tejto kapele ešte nepočuli, ide o hudobníkov zo Spiša, vyrastali na Ine Kafe a najlepšie bude, ak si v galérii pozriete ich najnovší videoklip Toto leto patrí nám :-).

Ilustračný obrázok k článku Pri fontáne vystúpi kapela, o ktorej budeme možno ešte veľa počuť: Čo poviete na tento jej letný hit?
Zdroj: YouTube.com

Kapela funguje v zložení Matúš Fifik – spev a gitara, Róbert Faith – basgitara a vokály, Marek Fifik – bicie, František Pavol – textár a manažér.

Za najväčšie úspechy považujú samotní členovia kapely to, že za 4 roky stihli vydať 2 albumy, natočiť 5 videoklipov, pričom jeden z nich sa umiestnil na 2. mieste v ankete Slávik v kategórií videoklip roka. Užívajú si hranie po známych festivaloch a odohrali už množstvo koncertov po celom Slovenku.

Chlapci zo Sám Sebou vyrastali na Ine Kafe, takže hosťovaním na ich turné sa im splnil veľký sen. „Chceme stále veľa tvoriť a dostať našu hudbu k veľa poslucháčom. Aby sme mali vypredané kluby a aby nás poznal každý,“ odpovedal spevák Matúš Fifik na otázku, aké sú plány kapely.

„V Humennom sme už vystupovali 2-krát a radi sa vraciame do tohto mesta :-),“ poznamenal Matúš a pozýva všetkých Humenčanov v nedeľu 24.8. o 17:30 k pódiu pri Fontáne lásky.

AKTUALIZÁCIA: Koncert bol kvôli nepriaznivému počasiu zrušený!!

Toto leto patrí nám
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM