Rôzne

Prežívajú smutné chvíle: FOTKY psíkov, ktorých našli v Humennom

Pozrite si pozorne fotky dvoch psíkov. Aj keď sú úplne odlišní, jedno majú spoločné. V týchto dňoch ich našli v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Prežívajú smutné chvíle: FOTKY psíkov, ktorých našli v Humennom
4
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Prvý z nájdených psov je umiestnený v záchytnom koterci, ktorý sa nachádza v areáli Technických služieb Mesta Humenné na Sninskej ulici, od včerajšieho večera (22. marca). Doviezla ho hliadka Mestskej polície (MsP). Informovala o tom Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Reč je o krížencovi vlčiaka, svetlej srsti, výšky približne 60 centimetrov. „Psík bude v koterci umiestnený 48 hodín. V prípade, že ste na fotografii spoznali svojho strateného psíka, kontaktujte prosím MsP,“ doplnila Dochánová.

No to nie je všetko. V Humennom bol dnes o 9.30 hod. nájdený ďalší psík. Stalo sa tak na Ulici 1. mája. „Ide o stredne veľké poľovnícke plemeno neurčenej rasy, čiernohnedej farby,“ opísala M. Dochánová ďalšieho nájdeného havkáča. Aj tento pes putuje do záchytného koterca, kde bude umiestnený 48 hodín a jeho majiteľ môže kontaktovať Mestskú políciu.

FOTO: V Humennom sa našli havkáči, nehľadáte niektorého z nich?
4
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM