Rôzne

Prežite voľný čas naplno: Tipy, kam sa počas týždňa oplatí vyraziť v našom meste

Oddýchnuť si od povinností padne vhod. S našimi tipmi na zaujímavé tohtotýždňové akcie v Humennom sa vám to určite podarí.

Ilustračný obrázok k článku Prežite voľný čas naplno: Tipy, kam sa počas týždňa oplatí vyraziť v našom meste
Zdroj: Dnes24.sk

Štvrtok: Eugen Botos Finnaly, Angela Johnson

V Lawyer´s clube vystúpi známy multi-talentovaný hudobník Eugen Botoš s kapelou a okrem toho sa môžete v rámci tohto koncertu tešiť aj na Angelu Johnson. Klub avizuje unikátny zážitok a ďalšie hviezdne prekvapenia. Začiatok o 19:30 hod.

Piatok: Whiskyho cestovateľské kino

Do Adel Cafe opäť zavíta slovenský cestovateľ (známy aj ako spevák) s prezývkou Whisky. Tentoraz od 19:00 hod. predstaví svojimi očami Severnú Kóreu. A to slovom aj obrazom.

Piatok: Ego Precedens Tour 2018

Michal “EGO“ Straka predstavuje svoj 1. sólový album PRECEDENS, ku ktorému tomu patrí aj tour spojená s audiovizuálnou šou, ktorá je naplánovaná v štyroch slovenských mestách a jedným z nich je práve Humenné. Koncert sa uskutoční v Arena Night Clube už túto piatkovú noc.

Sobota: Literárny večer

V sobotu sa bude v Check#Mate od 18:00 hod. konať ďalší z literárnych večerov. Témou večera bude tentoraz „poľská reportážna škola“. Predstavené budú diela troch poľských reportérov a ich tri diela. Nebude chýbať ani čítanie úryvkov, aktivity pre publikum a kvíz o knižnú cenu Eli, eli od W.L. Tochmana.

Nedeľa: Kúzelný Félix

V Dome kultúry bude v nedeľu k videniu interaktívna muzikálová rozprávka o kúzelnom Félixovi, ktorý chce neposlušného princa premeniť na najlepšieho kráľa na svete. Rozprávka je veselá, vtipná i poučná. Začiatok o 15:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM