Rôzne

Prežite víkend zaujímavo: Prinášame vám tipy, čo môžete zažiť v Humennom

Ďalší februárový víkend už začal a ak ešte naň nemáte plány, pomôcť vám môžu naše tipy na zaujímavé akcie, ktoré sa počas neho uskutočnia v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Prežite víkend zaujímavo: Prinášame vám tipy, čo môžete zažiť v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Mládežnícky šport

Túto sobotu a nedeľu si v rámci športových podujatí budete môcť vyraziť najmä na mládežnícky šport. Napríklad, humenskí hokejisti 5. a 6 ročníka odohrajú v sobotu na domácom štadióne zápasy proti svojim rovesníkom z Michaloviec. Úvodnú buly zápasov o 9:00 hod. a 10:45 hod.

Alebo vás možno viac zaujíma volejbal – starší žiaci ŠK Gymnázium Humenné sa v sobotu od 10:00 hod. predstavia na domácej palubovke ZŠ Laborecká. Ich súperom bude družstvo VK MIRAD Gymnázium Konštantínová Prešov. Rovnaké miesto, rovnaký čas začiatku zápasu, ale v nedeľu sa môžete prísť pozrieť na zápas kadetov ŠK Gymnázium Humenné vs. TJ Slávia Svidník.

Obyčajná tvár

Čo tak počas víkendu skočiť do kina? V tom humenskom prestriedajú počas víkendu dve snímky, z ktorých vyberáme vysoko hodnotenú americkú drámu Obyčajná tvár. Tú dávajú v sobotu o 17:00 hod. a v nedeľu o 19:30 hod. Popis: August (Auggie) Pullman má 10 rokov, miluje Hviezdne vojny a práve nastúpil po prvýkrát do školy, pretože je výnimočný. Keď prišiel na svet, lekári predpovedali, že sa nedožije rána. V detstve podstúpil toľko operácií, čo iní nezakúsia za celý život. Pre vrodenú poruchu, ktorej názov väčšina ľudí nevie ani vysloviť, má silne zdeformovanú tvár. A predsa chce žiť normálny život. Preto teraz stojí pred najťažšou skúškou zo všetkých – konečne ide do školy medzi „normálne“ deti. Musí sa pripraviť na zdesené pohľady spolužiakov aj posmech neprajníkov. Nájde v sebe dosť síl, aby si našiel priateľov a v škole vydržal, alebo sa vzdá a radšej zostane doma?

Pyšná princezná

V nedeľu môžete zažiť so svojimi ratolesťami veselé rozprávanie s pesničkami o tvrdohlavej princeznej, ktorá neposlúcha svojho kráľovského otca a odmieta pytačov z celého sveta. No len do chvíle, kým sa na zámku neobjaví múdry a vynaliezavý kráľ, ktorý si svojim odvážnym plánom získa srdce pyšnej princeznej… V divadelnej sále Domu kultúry sa predstaví divadlo PORTÁL – komorné divadlo bez opony z Prešova. Začiatok o 15:00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM