Rôzne

Prelom rokov v Humennom? Do nášho mesta opäť zavíta slávna kapela!

Tak ako po minulé silvestrovské oslavy v Humennom, aj tentoraz bude pódium na námestí patriť v čase polnoci hviezdnej slovenskej kapele.

Ilustračný obrázok k článku Prelom rokov v Humennom? Do nášho mesta opäť zavíta slávna kapela!
Zdroj: TASR

V roku 2013 zabávala Humenčanov a spol. na Silvestra Tublatanka. Výška ich honoráru vyvolala v meste diskusiu, či sú to tie „správne“ výdavky. Radnica však trend s hviezdnymi kapelami nezmenila ani nasledujúce dva roky. V roku 2014 sa v Humennom predstavila skupina The Backwards, ktorá je často označovaná za najlepší revival The Beatles a to v celosvetovom merítku. Minulý rok to bola okrem iných opäť dobre známa skupina Iné Kafe.

A ani túto silvestrovskú noc nebude o hviezdne obsadenie núdza. Okolo polnoci vystúpi na Námestí slobody v Humennom kapela Gladiator. Vo svojom koncertnom kalendári to má na stránke uvedené samotná skupina.

Gladiator? Vznik tejto nitrianskej skupiny sa dátuje k roku 1991. Jej frontmanom je Miko Hladký, založil ju spolu s Georgiom Babulicom a svojimi dvoma staršími bratmi. Medzi ich najznámejšie hity patria skladby ako Bonboniéra, Keď sa láska podarí, Nemôžem dýchať, Neviem ťa nájsť…

Foto: ilustračné

Ktorá z týchto kapiel je vašou najobľúbenejšou?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM