Tomáš Šuhajda Rôzne

Prelet nad uplynulými dňami v Humennom a okolí: 5 najčítanejších správ celého týždňa

Končí sa ďalší týždeň a ten priniesol v našom meste všakovaké témy. Humenčania sa o dianie okolo seba zaujímajú, niečo ich zaujme viac a niečo menej. Zrekapitulujme si teraz najčítanejšie témy celého týždňa. Na čo sa v súvislosti s Humenným a jeho okolím klikalo najviac?

Ilustračný obrázok k článku Prelet nad uplynulými dňami v Humennom a okolí: 5 najčítanejších správ celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Tragická dopravná nehoda

Na ceste došlo, žiaľ, k tragickej nehode a to medzi obcami Sedliská a Tovarné. Pri nešťastí vyhasol ľudský život. Muž utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Viac sa dočítate tu.

FK Humenné víťazom piatej ligy

Splnili to, čo si pred sezónou zaumienili. FK Humenné už v predstihu, kolo pred koncom, sa stalo víťazom Vihorlatsko-dukelskej 5. ligy a o rok do Humenného zavíta štvrtá liga. Pozrite si káder, ktorý vybojoval tento postup.

Obvinení rodičia Dominika (13)

Rodičia z Humenného majú problém. Ocitli sa v pozornosti mužov zákona a to práve v súvislosti so svojím synom. Podľa polície Dominik (13) vymeškal v škole najmenej 238 vyučovacích hodín bez ospravedlnenia. Bližšie info tu.

FOTOdôkazy: Domaša sa vie postarať o krásne zážitky

Uplynuký týždeň zaujal Humenčanov a spol. aj fotočlánok, čo všetko sa dá zažiť na Domaši. Obľúbené letovisko sa jednoducho vie postarať o nádherné zážitky. 10 skvelých fotiek, ktoré vás o tom okamžite presvedčia!

Krypta, o ktorej sa hovorí po celom svete

Letná sezóna láka do dediny na Zemplíne stále viac turistov. Dôvodom je krypta, o ktorej ešte pred vyše desiatimi rokmi takmer nikto nevedel. Dnes sa o nej hovorí po celom svete. Viete, kde to je?

Dnes 24/tasr

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM