Tomáš Šuhajda Rôzne

Prekvapenie na stužkovej: Humenským gymnazistom poslali odkaz známe herečky!

Len jediná trieda sa môže pochváliť, že im na stužkovú natočila odkaz slávna dvojka Cuky a Luky. A tou triedou je 4.A z gymnázia v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Prekvapenie na stužkovej: Humenským gymnazistom poslali odkaz známe herečky!
Zdroj: YouTube.com

4.A z Gymnázia arm. gen. L. Svobodu v Humennom sa podaril husársky kúsok. Počas programu na svojej stužkovej slávnosti pustili všetkým prítomným video, ktoré špeciálne pre nich natočili slávne filmové postavičky Cuky a Luky. Teda známe slovenské herečky Petra Polnišová a Zuzana Šebová. A nielen ony, rovnako tak aj Mafia Corner a Stefi. Ako sa im toto poradilo?

Nápad skrsol v hlave maturantke Veronike Zahorčákovej po tom, čo bývalej 4. A prišiel na stužkovú zahrať Adam Ďurica. „Naša triedna učiteľka sa nás s takým miernym sarkazmom potom pýtala, že koho na stužkovej budeme mať my,“ prezradila Veronika.

Počas jej pracovného leta sa v Bratislave dostala na kasting do pripravovaného filmu Cuky&Luky a sama sa ho aj zúčastnila. „Keď som ich videla, okamžite mi napadlo, že ich zavolám na stužkovú. Samozrejme mi to s veľkým poľutovaním potom v osobnej konverzácií zrušili, pretože majú mnohé vystúpenia a hrajú v divadle. Tak som ich poprosila aspoň o video,“ opísala Veronika a doplnila, že im na seba nechala kontakt a čakala na reakciu.

Prešlo pár mesiacov a zrazu sa Veronike prostredníctvom e-mailu ozvala Zuzana Šebová. „Vraj im mám napísať niečo o našej triede. Tak som teda vytiahla pár perličiek, ktoré veľmi šikovne zakomponovali do videa,“ prezradila nám odvážna maturantka.

Pozrite si video, ktoré špeciálne pre humenských gymnazistov natočili Cuky a Luky a tiež Mafia Corner so Stefi.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM