Tomáš Šuhajda Rôzne

Predĺžený víkend je už tu: Humenčania, aké zaujímavé akcie zažijeme?

Dočkali sme sa. Predĺžený víkend je už tu. Prinášame vám náš výber zaujímavých podujatí, ktoré môžete počas neho zažiť v našom okolí.

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený víkend je už tu: Humenčania, aké zaujímavé akcie zažijeme?
Zdroj: TASR

My sme východ

Začíname netradične v Michalovciach, kde sa túto sobotu odohrá známa akcia My sme východ. Dejiskom sa stane Obchodná ulica. Program začína od 14-tej. A koho si okrem piva môžete prísť vychutnať? Vystúpia Helenine oči, Kandráčovci, Katka Knechtová či Kristián Dufinec so svojou kapelou Iconito.

Kristína aj Kandráčovci v Belej

V nedeľu je v Belej nad Cirochou na programe Deň obce a na futbalovom ihrisku sa uskutoční atraktívne podujatie. Program začína od 15-tej. Chýbať nebudú atrakcie pre deti (nafukovacie hrady, maľovanie na tvár, zorbing…) a okrem iných vystúpia aj Kandráčovci či hlavný hosť Kristína. Po skončení programu bude nasledovať ohňostroj a diskotéka.

Šíravkovo

V nedeľu bude stredisko Lúč na Šírave patriť deťom. Na amfiteátri sa ukutoční podujatie Šíravkovo. Tešia sa na vás Paci Pac, Tárajko a Popletajka a tiež ujo Ľubo so svojím programom, ktorý tu pokrstí nové dvd. Súčasťou rodinného popoludnia bude i ďalší bohatý program: let balónom, workshopy, funzóna s rôznymi atrakciami, skákacie hrady, trampolíny, súťaže, maskoti, zvieratká i ďalší sprievodný program.

Posledný diel Kultúrneho leta

Nedeľa. Pri Fontáne lásky v Humennom sa uskutoční posledný diel Kultúrneho leta 2016. A pódium bude patriť domácej kapele S.P.L.N., ktorú tvoria štyria Humenčania. Od 17:30 si budete môcť vychutnať ich pop-punk-rockovú hudbu.

Pete a jeho drak

Z kinovej ponuky vyberáme americký dobdružný film Pete a jeho drak, ktorý humenské Kino Fajn premieta v sobotu aj v nedeľu, v oboch prípadoch o 17:30. S tým rozdielom, že v sobotu v 3D formáte.

Dlhé roky udivoval starý rezbár, pán Meacham (Robert Redford), deti zo susedstva rozprávkami o divokom drakovi, ktorý žije hlboko v lesoch severozápadného pobrežia Spojených štátov. Pre jeho dcéru Grace (Bryce Dallas Howard), správkyňu v miestnom národnom parku, sú jeho príbehy len divokými historkami, kým nestretne malého Peta (Oakes Fegley). Pete je záhadný desaťročný chlapec, ktorý nemá ani rodinu, ani domov, a ktorý tvrdí, že žije v lesoch s obrím zeleným drakom menom Elliot. A podľa Peteovi popisu sa Elliot v mnohom podobá drakovi z historiek pána Meachama…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM